Komentari za tekst "Šta ako se tokom trudnoće desi krvarenje"

Komentara
343
Ostavite komentar
Mene interesuje da li se neka susrela sa braonkastim krvarenjem , doktori ne znaju sta je na ultra zvuku sve ok sa bebicom , na pregledu nema krvarenja a ja se mucim od 12 nedelje , sad ulazim u 15 nedelju . Ja sam ocajna , nisu velike kolicine braon krvarenje ali je svakodnevno prisutan .
Cao svima, nadam se da cemi neko preneti njegovo iskustvo. U 31 nedelji sam i pojavila mi se pre dva dana braon tecnost, otisla sam kod doktora rekao mi je da mi je skracen grlic i da strogo mirujem i dao mi utrogestan 200 2 puta dnevno, mada meni i dalje curi ta braon tecnost a jutros sam naisla i na tackice krvi, pritom imam i jako osetljiv pupak, npr kada kinem, ustanem nas me zaboli, volela bih da mi neko kaze bar slicno iskustvo, malo sam zabrinuta? Pozdrav svim hrabrim mamama.
Cao svim hrabrim mamama.😊Trebala sam danas ici na pregled jer mi kasnilo i beta je bila visoka.Ali sam jucebna poslu prokrvarila i moj ginekolog mi je uradio uz i zakljucio da samnu 5 nedelji trudnoce ali da zbog krvarenja nece biti u redu najverovatnije.Ipak me salje u N.font gde mi daju progesteron na 3 dana i utrogestan 2×200.Lezim od juce i cini mi se da krvarenje slabi.Imate li ovakva iskustva i da li posle ovog ima nade?
Ja sam nova ovde pa evo da vas pisem i ja malo moj problem...meni se u desetoj nedelji pojavio braon iscedak, kada sam otisla kod ginekologa rekao je da je beba super i da je to normalno zaostala krv koja mora da izadje...dobila sam utrogesten 2×1 100mg da pijem ujutru a uvece vaginalno...to koristim vec 10 dana ali i dalje imam braon iscedak pa me zanima da li je neka od Vas imala takav problem, kada ce proci to?hvala unapred :)
Imam svega 16 godina i u 3.sam nedelji trudnoce da li bolovi u dodjem delu stomaka i braonkasto krvarenje treba da bude problem..Krvarenje mi se pojavilo danas nakon stresne noci o razgovoru sa mamom o abortusu,jednostavno ne mogu da podnesem cinjenicu da ubijem svoje dete koje zeli da zivi kao i svako drugo dete..Sta da radim?
Najbolje bi bilo da posjetiš ginekologa. Jesi jako mlada ali bi bilo najbolje da te prati od početka.
Pozdrav. Nikako abotus, drzi se svoje rijeci. Otidji kod ginekologa na pegled, dzim ti fige i nikako abortus!
Cao, u sedmoj sam sedmici i prije dva dana sam imala jace krvarenje, cak je izasao i jedan veći ugrusak. Jako smo se prepali, mislila sam da je to to. Medjutim, u bolnici je napavljen uzv i doktor je utvrdio da je sa bebom dve ok, srce kuca 😊.
Jucer je krvarenje bilo cijeli dan prisutno, ali u tragovima na papiru nakon mokrenja. Danas sam isla svom ginekologu koji je na uzv vidio manji hematom koji je uzrok krvarenju.
Mirujem i koristim utrogestan 3×3 vaginalno i injekcije progesteron depo na treci dan.
Danas nemam krvarenja.
Zdravoo.. :)
Trudna sam vec 5 nedelja i 3 dana, juce u toku dana sam dobila krvarenje kao da je prvi dan menstruacije na dnevnom ulosku, kad sam stavila novi i krenula do dezurne bolnice i tamo kad su videli sve je bilo u svetlim tragovima. Uradjen ultrazvuk, oni nisu mogli da rastumace sta se nalazi u materici, receno mi je da postoji nesto al nisu sigurni sta je. Sto se ostalog tice sve je bilo uredu. Uradila sam sinoc i beta hcg koji je pokazao da sam trudna al u maloj vrednosti. Sad kad sam se probudila ulozak prazan. Idem kod ginekologa al me zanima jel jos neko imao slicnu situaciju?
Draga,šta je na kraju bilo? Ja sam juče prokrvarila u 5.nedelji i 3 dana. Otišla sam na UZ i sve je bilo na svom mestu,plod se još ne vidi ali su tu ŽK i GM. Dobila sam da pijem Utrogestan 2×1 i strogo da mirujem,tako da je sad' sve dobro. Ne mogu da se opustim ali imam veliku nadu da ćemo se moja bebica i ja uskoro upoznati na UZ. Veliki pozdrav.
Dobro vece buduce mame i mame. Imam jedno pitanje za vas. Da li je noralno da se u 14 nedelji trudnoce pojavi braon sekret ili ne? Pre nego sto mi se ovo dogodilo nije mi se ovako nesto dogodilo sta da radim? Hvala unapred 😊
Postovana, kako ste resili braon
sekret, meni se sada isto to desava? Hvala na odgovoru
zdravo svima ... rodila sam prije devet mjeseci .. trudnoca super prosla... medjutim opet sam zatrudnila i trenutno sam 11 sedmica.. iako sam bila narucena dns u 4 sata morala sam ranije ginekologu otic jer sam krvarila bas sam se prepala... doktorica je rekla da je hvala Bogu sve ok s bebom .. i da sam vjerovatno imala hematom koji je sam otisao jer ga ona ne vidi na UZ i da je to razlog krvarenja.. prepisala mi duphaston tablete i terapiju sa inekcijama.. al mn je opet strah jer jos uvijek krvarim .. ne kao u pocetku al jos uvijek .. zanima me da li se neko susreo sa ovakvom situacijom.. da napomenem nista tesko sem bebe nisam dizala nit sam imala odnose u skorije vrijeme... hvala vam unaprijed
Zdravo svima,7ned i 5dana mi je kako sam trudna. Danas mi se pojavilo braonkasto krvarenje. Da li neko zna da mi objasni zbog cega se to desava???
Hvala u napred.
Potrebna mi je pomoc u 4.sam nedelji trudnoce imam svega 16 godina imam bolove u donjem delu stomaka kao normalna menstruacija ali na hcg rezultatima krvi pokazalo je da sam trudna..krv je braonkaste boje..Sad se plasim da ne bude ono najgore u slucaju da se dogovorim sa mojima da zadrzim dete
Pozdrav svima molim bas ako je neko imao slican problem da mi pomogne zivim u inostranstvu i u procesu mi je cekanje papira å i slabo
jezik znam da bih sve pitala doktore.Imala sam 3 pobacaj oko 5/6sedmice sad Sam ponovo u 5 sedmici i od sinoc imam jake bolove kao menstrualne i smedji iscjedak.Hvala unaprijed
Caoooo...juce mi se pojavio smedji iscedak,sumnjam da sam trudna,da li je to opasno? Sjutra bih uradila test trudnoce,pa tek kod ginekologa...
IMAAA LI NEKOOGAA??
zdravo, da li se neko susreo sa ovim, jutros kada sam ustala primetila sam svetlo roze malo na brao vuce boja, iscedak kada sam se obrisala, ali nema bolova nikakvih, 9 nedelja sam sada.. inace druga trudnoca, prva sve super bilo , bez problema.. zakazala sam pregled ali tek je sledece nedelje.. javite se ako je neko to prosao vec.. pozzz
sve je ok, isla kod doktora pregledao me kaze ok je nema zasto da brinem..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »