Komentari za tekst "Ovo su simptomi bola zbog rasta"

Komentara
11
Ostavite komentar
Imam 12 godina i vec sigurno jedno pola godine imam neprestan bol malo ispod kolena.Ako neko zna o cemus e radi,neka mi se javi
Imam 13 godina i boli me donji deo ledja gde su prsljenovi.Nekad ne mogu da se sagnem.Sta da radim?
Imam 14 godina i osecam bol u gornjem delu ledja,izmedju kicmenog stuba i desne lopatice i bol se siri prema desnom rebru i spusta se pomalo i prema donjem desnom delu ledja,ponekad imam osecaj kao da ne mogu da disem lepo.
Imam cerku od 12 godina.Od 26,02,2019 ima bol u prednjem delu levog stopala.Radjen je i rendgen,ultrazvuk,magnetna rezonanca i na kraju ctg.Različite dijagnoze su bile postavljane od mortonovog neuroma do napuknuća sezamoidne kosti stopala.Zadnja dijagnoza je postavljena na Banjici i glasi M927 osteochondrosis metatarsi juvenilis mb freiberg pedis.U prevodu kazu da je bol usled rasta.Na Banjici su joj postavili gips koji je nosila dve nedelje.Danas 09,05,2019su joj skinuli i zakazali kontrolu za mesec dana,bez ikakve terapije fizikalne.Dete i dalje ima bolove.Šta raditi?
Imam devojcicu od deset godina ima problem sa cestom pojavom temperature 37sa 3 cesto ima blagi bol u zeludcu bolovi u nogama pospanost nalazi krvi i stolice uredni cesto je hvata prehlada sta ciniti
Imam 15 god i osecam jak bol u cevanicama,naravno ne puno ali ipak boli me dok hodam...bol je jaci posle fiz.aktivnosti ali nzm da li je normalno da boli kad me neko takne malim prstom?
Pozdrav,imam djevojcicu od 2 godine i 9 mjeseci.Od jutros mi se zali na bolove sa unutrasnje strane listova,i sa vanjske strane butina.Inace je aktivna al jutros nije raspolozena ni da hoda.:- Nema nikakve modrice ni nista.Interesuje me da nije neko bio u slicnoj situaciji...
Moja kcerka, koja ima 5 godina, se od juce zali na bolove u nogama i to od clanaka do koljena. Ne moze jasno da mi opise sta i tacno je boli, samo vidim dok hoda da je usporena, da se gega i da trpi bolove. Naravno, necu odmah da panicim, posmatracu je par dana i iskreno se nadam da ce proci.
Uf, secam se tog bola. Kosti potkolenice su me bolele. Imala sam nekih 7-8 godina. Nikako nisam majci mogla da objasnim sta me boli. I to bas kako je opisano u tekstu, uvece pred spavanje, cak me je bol i budio u toku noci. Drago mi je da se neko setio da objasni razlog tog bola!
Moja starija cerka se cesto zalila na te bolove, brufen krema nam je pomogla, naravno po preporuci dr.
Ja se secam tog bola u nogama, tako pred spavanje, kao da me neko isteze svom snagom.. jako neprijatno
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »