Komentari za tekst "Vaše dete 3 godine - prvi kvartal"

Komentara
43
Ostavite komentar
Pozdrav, moja mala je napunila 3godine sad 9.Januara i jos uvjek ne prica, hoce sve da ponovi kad i se prica i zna dosta rijeci al nikako nemoze povrzati rjecenice a i sve raziumje i poslusa. Plasi me sto ne zna pricati .Doktor nas je savjetovao i rekao da ide u vrtic. ( Problem je sto mi pricamo kuci sprski i makedonski a zivimo u Njemackoj).
Zdravo svima, moj sin ima 3 godine i jos uvek neprica. Samo neke kratke reci, pelene smo skinuli za 3 dana bez problema. Krenuo je u vrtic i prestao da jede, pre toga je jeo sve bez problema. Dali neko ima iskustvo, savet. Hvala

Da li je moguce ostati u drugom stanju ako na prstima ostane spermatozoida ubaci prste u vaginu
ne mozete ostati trudni
Zdravo javljam se prvi put da mi neko da savjet za dalje.Naime ja sam u braku već 8 godina i borim se toliko godina da ostanem u drugom stanju medjutim sve mi je neuspješno išla sam ginekologu kažu da je sve u redu muž je isto tako išo na pretrage i kod njega je sve ok mene samo zanima dali žena može da ostane u drugom stanju ako pijem čaj od Vrkute ja sam njega uzela danas da pijem s tim da ja koristim folnu kiselinu dala mi moja dr ginekolog hvala😊
Iskreno Femibion sam pila ivek i ostajala pdma trudna
Proverite da nemate trombofiliju.















Da li ste razmisljali o postupku vantjelesne oplodnje?
Da li neko ima iskustva i savet kako da naučim sina da predje sa noše na wc šolju?
Sada ima 3godine i 3 meseca.. Na noši je od druge godine. Nikako ne uspevam da ga prebacim na wc šolju...
Jel vaši mališani imaju napade plača i histerije bez nekog posebnog razloga ? Čitala sam o tom tantrumu , ne znam da li je to i kako tada da se postavim ? Inače sve je počelo od kako sam ostala drugi put trudna i sad je još gore kako se brat rodio…
Da,cesto.Tantrumi su jako cesta pojava u tom periodu odrastanja jer jos uvijek ne mogu da savladaju i ustabile svoje emocije ali nadamo se kao sto i svi kazu da ce proci.Takoder imam taj problem i dosta strpljena i zivaca je potrebno nama mamama da prevladaju ovo. :)
moja deca će biti snažna
Moja cerkica je u Februaru mesecu napunila 3 godine.Prica dosta,ali ponekad ne izgovara lepo reci.Doktorica kaze da to nije nista strasno,jer dete svakodnevno slusa 4 jezika (u vrticu 2 i kod kuce 2) i onda je malo zbunjena.Ali vazno je da se trudi da objasni sta zeli da kaze.Pampers i cuclu smo izbacili kad je imala oko 2 godine (cuclu mislim da malo ranije 1g i 8 meseci),ali jos uvek nosi nocu pampers.Svasta smo pokusavali,ali nikako ne ide,zato sto ona kad legne u krevet trazi mleko da pije,i to popije po 2 flasice od 250ml.
Zanima me Vas savet!?
Zdravo, moj sin je napunio 3 godine 20.marta, mi smo nosili pampers nocu do pocetak marta i skinuli smo ih tako sto smo izbacili flasice, i vise ne pije nocu, ni u krevet pre spavanja. Ponekad potrazi malo vode i to je to. Plasila sam se kako ce bez flasice jer je bio jaakooo vezan za nju, ali je to super proslo. Rekla sam da smo dali sve flasice drugoj maloj bebi i on je to razumeo. Nije je vise ni jednom potrazio. 😊
Zdravo,imala sam isti problem kao i vi, nisam mogla curicu odvojiti od noćnog pampersa, ali sam uspijela.
Moj savjet vam je da posle 8 sati uvečer djetetu manje dajete da pije, i što je najvažnije budite dijete noću u WC-e bar dva puta u toku noći i vjerujte lako čete dijete odviknuti.... :)
Ukidanje tolikog mleka
Da se sad navikava na nosu? Iskreno mislim da nije normalno dovesti djete do tri godine a da nije skinuli pelene. Naravno, ako je dijete zdravo. Ipak, pelene ne skida dijete već roditelj.
Moja djevočica je skinula pelene s nepune 2 godine, tako da što prije dijete odvikavate od pelena i učite dijete na nošu, bit će vam lakšee, jer dijete kako je starije sve će vam biti teže...
Kakav je ovo kometar pa sva su deca razlicita?! Moj sin je rodjen leti znaci mogao je da skine pelenu sa pune dve ili pune tri jer se to uhlavnom leti radi. Sa dve godine ga to apsolutno nije zanimalo niti sam htela nesto na silu da radim pa da stekne odbojnost ovako sa tri je bilo lakse jer je moguce i objasniti im sta da rade i kako.
Svako je dete razlicito. Moj decak je takodje sada skinuo pelenu. Iako sam pokusavala i sa jednom i sa dve godine. jednostavno nije bio zainteresovan nije hteo. Dok sada sam ode obavi sta ima opere rukice. I bas sma ponosna na njega. Pametan je miran vredan druzeljubiv pricalica. Najlakse je osuditi. Ali svi smo razliciti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »