Komentari za tekst "Vaša beba u 4. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1008
Ostavite komentar
Mamice moliv Vas za pomoc.
Bebu dojim.Prva 3mj nahranim spustim beba spava, sad kako je stariji nece da spava bez sike( sluzi mu ko duda).Dude prave nece( probala sam sve), a ako zaspi na siki polahko pokusam izvuci oci otvorene i budan😰Ima li jos majki sa ovim pr.i kako rijesiti bez velikog placa❤
hvala Lp
I mi smo u istoj situaciji ali samo nocu spava lepo kad ima siki u ustima pa kad dublje zaspi izbaci pa posle nekoliko vremena se orobudi pa opet trazi i tako spava ujutru i kad ustanem spava i do 12 i vise popodne bez sike
Ja sam imala isti problem, čak prva 4 meseca... Imam bebu staru 5 meseci.... Samo na siki zaspi, pa se prejede, pa ti sve onako lepo bljucne pa je to probudi... Užas....
Pročitala sam u jednoj knjizi a posavetovale me starije mame da idem na onu tehniku samouspavljivanja... Napravim armosferu, okupam je, primetim znake pospanosti, doobro podoji, pomazim i u krwvet...bilo prve 3 noći dranja, pridjem pomazim i od tada se sama uspavljuje... Počela sam i preko dana isto da primenjujem... Isto neće dudu ni na prevaru, i nema oduatajanja i popuštanja koliko god ne mogu da slušam. Srećno!
Kakve su vase bebe spavaci?Nase dnevno spavanje je tri puta po pola sata,ali noc prespava.Nzm kako da predjemo na dva spavanja koja bi trebalo biti duza..ima li neko savet?
Tijana,zasto bi mu skodila jedna flasice neke bebe su od rodjenja na dohrani pa im nista ne fali..Ne.dajemo otrov bebama nego mleko...Bas dosta citam i jako sam razocarana tolikom diskrominacijom majki koje ne doje svoje bebe..Osudjuju se i ako ne znate pravi razlog...
Moja je isto imala period kad je dnevno spavala par puta po 20 min, ali evo ima par dana da spava dva puta po sat i možda dva puta po 20-30 min.
I moja beba sisa,s tim sto mu uvece pred spavanje dam dohranu,da bi ga duze drzalo.Mozda mu ne bi ni trebalo ali smatram da mu ta jedna flasica ne moze naskoditi.
Mi danju isto tako, a noću se budimo na 2 sata. Ja bih da se posavetujem sa nekim kako da prespava noć. Inače dojim je.
Dobar dan,Mama sam 4meseca i 4nedelje bebac ima. Interesuje me kad su vasa deca pocela da se sama okrecu sa ledja na stomak. Jel moj bebac jos uvek ne ume da se okrene sam pa se brinem da li je to ok.
Moja je to uradila malo pre 3.meseca. Inače to je tek oko 5.i normalno je sve do 6.tako da ništa ne kasni.
Beba iste starosti, ne okreće se. Naučio je da se okrene sa leđa na bok, i kada pokuša da se okrene na stomak, samo se vrati nazad na leđa. A kada krene sa boka na stomak da se okrene, a ja mu pomognem, poguram ga malko i uspe. Mislila sam da će ukapirati uz moju pomoć, ali još uvek ništa. 🤷🏻‍♀️ Čak šta više, sad manje i pokušava, samo kad vidi nešto sa strane, pa pokušava da dohvati. 🤷🏻‍♀️ Uskoro treba da nam zakažu savetovalište, kad se doktorka vrati sa godišnjeg, pa nameravam da je pitam da li je to neki problemčić i šta treba da radimo da ga rešimo.
Srećno🍀
Sa 3 meseca i 20 dana se okrenula prvo na desnu, posle nedelju dana i na levu. Ubrzo posle je ukapirala kako da se vrati sa stomaka na ledja. Tako da je po ceo dan veselo, juri za igrackicama kao luda, vuce se, polako je pocela kad se vuce da se oslanja na kolena, okrece se prevrce, zurka po ceo dan 😂
Pokusaj da sto vise vremena provedes sa bebom na podu oko nje igrackice i nema sanse da je ne zainteresuje da dohvati igrackicu.
Mi za 4 dana punimo 5 meseci,a poceo je da se okrece sa puna 4 ja mislim.S tim sto jos uvek ne zna da se vrati na ledja 🤷
mame da li vase bebe cupaju usi?
Daaa😲
Daaa a sad su počeli i kosu 😁
Kako skidate bebi temperaturu posle vakcine?
Ja sam dala minus jer smatram da rakija kao alkohol Nema Sta da trazi kod bebe, Moze da bude resorbovana kroz kozne pore i da dospe u organizam, takodje da ne pominjem intoksikaciju Koja na tako malu tezinu bebe Moze brzo da nastane, takodje alkohol isusuje bebinu kozu.
Odmsh posle primljene vakcine namažem suncokretovo ulje (za prženje) na sam ubod i nema nikakvu reakciju, ni temperaturu, niti crvenilo.
Ne razumijem minuse.
Da li je bolje dati bebi cepic??!
Strasno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »