Komentari za tekst "Vaša beba u 2. mesecu - 4. nedelja"

Komentara
1515
Ostavite komentar
Takva je sitaucija i kod mene, ali noću spava ili celu noć po nekih 9 sati, ili sa jednim buđenjem...verujem da ti je teško, ni ja nisam baš u zavidnoj situaciji što se tiče spremanja i kuvanja jer je beba budna preko dana, ali bolje I to nego da je noću nemirna... Proći će i taj period :)
Ako spava nocu,I ako spava vise puta u toku dana mozda mu je I dovoljno. Moj beban isto spava tako izmedju svakog obroka po pola sata,nocu 10h sa jednim budjenjem. A vama verujem da je to malo I tesko za uklopiti,ne znam kako bih vas posavetovala osim da se strpite,pa ce mozda imati manje dremki koje duze traju.
isto.. al spava celu. noc
da li vam se desavalo posle porodjaja da imate problema sa pritiskom i kad vam se regulisao
Ćao mame, bebac mi ima 2 mjeseca i 4 nedelje, sad je na novalak ar prehrani, stalno bljuca usireno, čak sve do sljedećeg obroka koji ide svaka 3 sata, da li se još neka susretala s tim i da li je to okej?
I moj je iste starosti, ima kad bljuca ima kad ne. Bitno da ga hranis kad je gladan i ja sam mog mališu navikla posle kupanja, pa se sav uspava. I obavezno podrigivanje posle svakog obroka👌
Uopste nema potrebe hraniti tj kljukati bebe na 3 sata. Jednostavno dajte bebi onda kada trazi da jede. Ocigledno da ne stigne sve da svari a vi uporno dodajete jos
Beba izbacuje visak nije bitno kakvo je. Bez brige
kada poceti sa sokicima pirincanim kasicama?? hvalaa
Ja ne bi prije 4+ mjeseca, jer nema potrebe, lijepo napreduje i od mog mlijeka. A inače se i preporučuje između 4 i 6 mjeseca da se krene sa uvođenjem nemlečne ishrane. Najbolje je krenuti po meni u 5 mj. ali ono, svaka majka najbolje zna svoje dijete i njegove potrebe. 😊😍
Cao mame, moj beban puni 3 mjeseca sad 29. Vec 4 noci za redom nema cvrst san nocu, spava po pola sata pa se probudi i koprca se nogicama i rukama. kad ga uzmem u narucju smiri se, vratim ga u krevetac opet ista stvar. Pa opet malo zaspi, pa se probudi i sve u krug. Inace samo ga dojim i ranije se budio na 2 i po, 3 sata da ga dojim. Da li se neka mama susrela sa ovim, sto je razlog, koliko ce trajati?
i nama se to desavalo, oko 21h zaspi i tad je u krevecu, posle oko 4,5 kad se budi da jede ja se samo prebacim kod nas u krevet, i tako pored mene spava do ujutu..inace se nikad ne bih naspavala ni ja ni ona
Da li se nekoj mami desava da beba odbija da sisa?
Da li se vase bebe non stop dernjaju (placu)? 5 sekundi se smeje pa place i tako u krug zivce ce mi pokidati vise...
tebi beba i ne treba.
Proverite da nema slucajno upalu usiju. Kad iskljucite sve mogucnosti da ga nesto boli, probajte da nadjete nesto sto mu je zanimljivo, bilo sta sa zvukom.
moras da budes smirena. beba oseca tvoju nervozu. nadji mu neku zanimaciju. okaci igrace, pricaj mu ljubi ga sve smireno. bez nervoze.
imam pitanje, imam bebca rodjen je sa 2 zubica... pa me interesuje da li je neko ima takvo iskustvo? posto me zanima sta se desava sa tim zubicima, hoce li ispasti ili ne, nisu hteli da nam ih vade i sada su bas crvsti... da li izbijaju novi zubici normalno pa ce ovi ispasti, ako je neko imao iskustva ili zna nekog sa slicnom situacijom bila bih zahvalna
caos zene.moja beba ima 2 mes i 4 ned .. kad je uzmem u ruke ( bude naslonjena kicmom na mene) uspravno drzi glavicu odbija se od mene i u jednom trenuku glavica jpj padne na levu stranu, i to svaki put nikada na desnoj stranj samo na levoj? da li vam se to desavalo sa vasim bebicama ... ?
jesta kako imene rekli su mi da idem na vezbe nek sad hvala bogu super drzi glavu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »