Komentari za tekst "Šta ako se tokom trudnoće desi krvarenje"

Komentara
343
Ostavite komentar
Drage moje 15-ta sam nedelja i primetila rozikasto plašim se da li da odem do doktorke sada je to prvi put da mi se dogodi a nemam odnose od kad sam saznala za trudnocu ne osećam tegobe pijem utrogestan od 200mg svaki dan po jednu i folnu kiselinu.dajte mi savet. Molim vas jako se plašim. Hvala u napred drage moje.
Pozdrav, molim nekog da mi pomogne ili me eventualno smiri!
Prva mi je trudnoca i u 7. nedjelji sam idem vec po drugi put doktoru i kaze mi da je sve ok samo da mirujem ali ja idalje ne prestajem da krvarim i to je tamno smedja krv ili takoreci sukrvica sve kao zelatins komadici i govore iscjedak ja se jako plasim da li neka imala slicna iskustva ?
Poz ja sam 14 +5 dana pijem utrogestan i opet sam prokrvarila nije obilno, nije cista krv, al sam u bolnici, strah me sta ce dalje biti, poz
Zdravo zenice kraljice imala sam rozikast sekret sad u ovoj trudnoci 7 sam nedelja,isla sam kod doktorke sinoc i radila mi vaginalni ultrazvuk i sve je bilo okej kada sam dosla kuci ja sam prokrvarila islo mi je kao voda,pila sam onaj lek utrogestan i lezqla sam kako mi je rekla sada nemam vise krvarenje,ali me boli stomak po malo,sutra trebam sa idem kod druge doktorke,molim vas iskustvo neko ovako slicno mnogo se plasim da nisam imala spontani.
Zdravo Ema, mozes li mi reci kako ti je sada jer se meni bukvalno ista stvar desila. Bila sam na uz i vaginalni doktorka mi je rekla da je beba jako nisko i da moram da mirujem pijem isti lek i prokrvarila sam posle vracanja od doktorke. Jako me brine jer ne mogu do stra da se cujem sa njom, a rekla mi je da je veoma rizicno jer je bebica jako nisko.
Ja Sam sedma nedelje I bila sam kid gin pre tog obilnog krvarenje,a pre 2 dana pojavio mi se rozikast sekret I gin radio ultra zvuk I Sve je okej I Kada sam dosla kuci ja sam prokrvaila I lezala sam I Pila sam utrogestan I kako Sam sedala na sc jer mi islo kao voda kako skinem I sednem kao da ispadne nesto Ali nista nije imamo,neka zena sa ovakvim iskustvom pliz I sad malo krvarim Ali ne toliko.Hvala puno
Pozdrav, danas sam usla u 34.nedelju. jutros mi se na gacicama pojavio svijetlo rozi sekret, nemam nikakve bolove i osjecam pokrete bebe normalno. Prije dva dana sam zavrsila sa kanesten vaginaletama, koje sam uzimala zbog kandide koja mi se pojavila zbog antibiotika. Da li neko ima slicno iskustvo?
Drage mame i buduće mame...
Ja sam rano otkrila trudnoću, nakon 2 dana otisla kod gin gde mi je pocelo nesto kao rozikast sekret, dao mi je folbu kiselinu i rekao da za nedelju dana proverim Hcg, medjutim ja sam prokrvarila (sveža krv), da napoemnem da iako je bilo ranonba Uz je on video mešak od 3mm, nakon krvarenja, pada Hcg na 83, druga doktorka nije videla nista u materici... Slala me da vadim Hcg stalno, a meni se nivo pocećava, sumnjala na vanmatericnu a meni nista nije jasno. Kako je pao pa se uvećava,nikakve čekove nisam dobila, i na kraju pre neki dan 269ml/ui mi je Hcg.... I dalje imam sekret i malo krvi, ali ne zna niko sta je... Da li je neka imala slično iskustvo ili blizanačku trudnoću pa da je jedno otislo a drugo ostalo? Hvala na odg i zaista se najboljem nadam.
Draga Jaco ja sam u sličnoj situaciji sada kao ti,da li bi mi molim te rekla kako si prošla na kraju?
Buduce mame, 7 sam nedelja, odjednom sam prokrvarila i bilo je krvarenje malo obilnije, dr me pregledala, rekla da je aa nebom sve u redu i da stavljam, ultrogestan uvece. Uplasena sam zato sto krvarenje nije bilo braonkasto nego sveza krv, onako kao kad dobijemo i krene odmah,nadam se da nece biti pobacaj u pitanju. Da li je neka od Vas imala slicno iskustvo?
Ne znam sa li je neko i dalje aktivan na ovoj stranici,ali da probam.
Predhodna menst mi se zavrsila 19.10 ovaj mesec kad sam trebala da dobijem dobila sam dva dana ranije,4 dana sam imala samo po dve braon tufne,5-6 dan mi se pojavljuje nesto malo vise crne krne krvi,a pored toga imam kao neko blago probadanje u stomaku,do sad je bilo sa desne strane probadanje,danas mi se prebacilo na levu. Mislila sam da je trudnoca,uradila sam dva kucna testa oba su bila negativna. Da li je neko imao slicno iskustvo?
Dobro veče ja imam krvarenje crvenkaste boje a trudna sam u drugoj nedelji jel se još kome dešavalo tako slično jako se brinem
Drage moje, prvi put mi se u 5+1 pojavila kap smedjeg iscedka, pa jedan dan nista, pa 3 dana opet. U 5+6 otisla sam kod ginekologa po njoj je uz uredu vidi se pravilan gm sa jasnom zk,i dala utrogestan 1x1 ,da bi nakon popijenog utrogestana dobila pojacano braon i povecana mi je doza na 3x1 i jos uvek imam u tragovima,danas sam 6 nedelja. Da li ima neko da je sve proslo sa pozizivnih ishodom i zasto se taj braon iscedak uopste javlja? Pozdrav i puno srece svima. P.S. INACE SAM OSTALA TRUDNA POSLE 5 GODINA BRAKA PRIRODNO I TAKO SE BRINEM
Mozete li mi odgovoriti ksko ste sada, da li je krvarenje prestalo? I meni se desilo isto, samo sto sam covid + pa sam jos u izolaciji. Na pregled idem tek po zavrsetku izolacije, hvala
Cao ljudi. Imam pitanje za vas. U petoj nedelji sam,dosla sam na more, i imam krvarenje vec drugi dan, kao kada dobijem. Nemam nikakve bolove pijem utrogesten. Ginekolog moj mi je rekao da mirujem. Imate li nekih iskustva sa tim?
Pozdrav mame, ovako u 9 sam mesecu trudnoce. Krvarila sam u 4 i doktor mi je propisao lek za odrzavanje i mirovanje, bez seksualnih odnosa. Na sledecem pregledu sam bila u 8 nedelji i sve je bilo kako treba. Medjutim cesto imam erotske snove, verujem zbog nedostatka sexa. Ovo jutro sam imala jedan takav s tim da sam dozivela i orgazam. Probudila sam se i otisla u toalet, nakon sto sam se obrisala krv. Crvenkasta,nije obilna ali je to bilo dovoljno da se uspanicim. Pozvala sam dr. rekla je samo bez napora i da nastavim piti tablete za odrzavanje. Da li je neko imao slicnih iskustava? Problem je sto je nemoguce kontrolisati te snove, a definitivno mi orgazam trenutno ne treba 😥😫😞
Cao, je li ti koliko trajalo krvarenje? Isti slucaj kod mene, al sam tek usla u 8-i mesec, pa me bas brine.
Jao ja tek sada vidim da sam napisala 9 mesec umesto 9 nedelja. Izgubljena devojka. Ne zamerite.
Krvarenje je bilo blago i samo taj dan, s tim da se malo sukrvice vuklo par dana ( jedva vidljivo). Sada sam u 13 nedelji. Nisam više krvarila, ali nosim veoma nisko imam zavaljenu matericu tako da sam dobila progesteron depo injekcije 10x na svakih 3 dana i utrogestan do kraja trudnoce ujutro i uvecer vaginalno. Nadam se da ce sve biti ok. Kakvo je kod tebe sada stanje Dijana?
ako se pojavi malo smedjkasto ponekad u drugom mjesecu trudnoce dali je normalno ako se to pojavi 2 do 3 puta dnevno
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »