Komentari za tekst "Vantelesna oplodnja"

Komentara
770
Ostavite komentar
Proveri sta se desava. Sada je rok 30 dana. Ja sam imala komisiju 16.10, i 16.11 sam preuzela resenje iz RFZO i javila se GAKu i pocela sa postupkom
Ja sam imala komisiju 10.11. Pozivno pismo je stiglo juce.
Vazi, hvala, nadam se da ce i meni uskoro stici. Srecno, pozdrav.
Zdravo! Da li ti je stiglo pismo? Ja sam imala komisiju 17.12.2020 i jos uvek mi nije stiglo pismo, takodje ne znam u roku od koliko dana bi trebalo da stigne. :)
Ima li neko da je u 2020 godini isao na vantelesnu oplodnju o svom trosku. Treba mi hitno jedna usluga.
I ja sam u procesu, od jula, o svom trošku, ako mogu da pomognem, tu sam.
Postovanje,zanima me posto nigde na internetu ne mogu da pronađem,koji su uslovi koje zena mora da ispoštuje za vto o sopstvenom trosku? Unapred hvala 😃
Ne postoje uslovi, prosto, o svom trošku ne idete po upute, doznake itd. Plaćate redom, idete gde vam kažu i utoliko je malo brži proces. Ne postoje uslovi o svom trošku. Ako hoćete da platite, plaćate i to je to.
Ja sam isla, pitaj sta te zanima.
Dobar dan svima... Mene zanima samo u vezi komisije...prvi put idem na komisiju. Pa ako mi možete reći šta sve pitaju i koliko traje?
GINS Novi Sad - iskustvo:
Zovu se bolnica ali svaki put kada sam bila radila je samo jedna doktorica i jedna sestra. Ta sestra radi sve, sedi za prijemnim pultom, javlja se na telefon, naplacuje, pomaze doktorici... ako dodjete kada je u ordinaciji nece vas cak niko ni docekati. Meni sve to vise lici na nerazradjenu ordinaciju nego na bolnicu. Ne izgleda mi da imaju kadrova za obavljanje uspesne vantelesne, sve nekako izgleda kao da tek pocinju pa nikako da se konacno razrade. Koliko sam shvatila mama od te jedne jedine dr je bila embriolog i ona je otvorila to i zaposlila cerku. Kada odete u druge bolnice za vto vidite puno zaposlenih, embriologa, anesteziologa, sestra... deluju nekako verzirano, a GINS ne odaje takav utisak. Oni su najjeftiniji... rekla bih i sa razlogom.
I mama i cerka su radile u Betaniji, u timu za VTO. Da, Nada Tabs je vlasnik, prvi klinicki embriolog u bivsoj Jugoslaviji, sjajan stručnjak. Cerka- ne dopada mi se. Nemam lepo iskustvo. Ne preporucujem...
Odaberite Genesis ili Feronu, tacka.
Ni slucajno najeftiniji vec najskuplji. Bukvalno ce vas odrati. Pored tako ozbiljne konkurencije, tako se ne sticu pacijenti! Dobro se raspitajte o cenama pre nego i pomislite na njih.
Drage dame, molim vas za savet, koju kliniku odabrati? Vidim loše komentare za NF i Visegradsku, ali koju od ostalih privatnih izabrati. Samo da te pogledaju i poštuju kao čoveka, a ne dzak za nove viceve kad ste trebali da zatrudnite!?
Zdravo ja pre tacno godinu dana radila prvu vto u Genezisu.Nazalost neuspesna.Nisam cestito sa doktoricom Crnogorac ni bila.Kada sam uradila betu rekli su preko tel nema trudnoce prijatno i dovidnjenja.Sve rutinski rade u soku sam bila.Posle ih zovem da pitam do kada da pijem moju terapiju za stitnu i insulinsku rezistenciju kaze picete dok ponovo nedodjete kod nas.ja pijem vec godinu dana euthyrox 50 i glucophage 750 to niko ne kontroliseDrugarica dve vto radola kod njih isto neuspele niko nista ne govori zasto itdd....Ja razmisljam da promenim kliniku.Zanimaju me vasa iskustva i koju mi bolnicu preporucujete?DA NAPOMENEM DA SAM RADILA O DRZAVNOM TROSKU I SADA CU.HVALA
Mi smo u Feroni i za sada nemamo nikakve zamerke. U pitanju je dr Pijević. Došli smo do inekcija pa ćemo videti dalje kako će se odvijati. Ali sa našim dosadašnjim iskustvom, sve preporuke za tim Ferone
Radjena Vto posle sedmi dan pocelo je braon sekret i na svaki drugi dan ima. Uturgesta koristim 3/1 na osam sati brine sta ce biti?
Pozdrav,
Da li je neko uspeo sa samo 4. jajne celije? I sa samo jednim jajnikom.
Hvalaaa
Draga Anja. Ja sam dobila 3 jajna ćelija, od toga 3 embriona. Vratili su 1 embrion, sada čekamo... ostala dva su zaleđena. Isti slučaj, imam samo jedan jajnik.
Pozdrav, interesuje me da li neko ima iskustva sa Dr Kozarov u Perinatalu?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »