Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Da li sam trudna za dnji put sam dobila 15 12 i ka snimi vec 17 dana u radila test i bijo negativan
Cao cure
Pred 4 meseca otkako mi je konstovano da imam policisticne jajnike ginekologica mi je dala da pijem duphaston i infolic
Ali ovaj mesec nije mi dosla menga 5 dana kasni
Imam uzasne bolove u dolni dio
Glava me boli ,stalno na wc sam
Krv mi curio sa nosa,nemogu hodat sva se znoim
Nemogu spavat nocu
Uradila sam test kada mi je kasnilo 2 dana negativan je bio
Zvala doktoricu tek slobodan termin ima 9.3
Moram napomenuti da pre 4 meseca meni mestruacija nije bila bas redovita 1god nisam dobila
Nikada nisam imala spontani
Neznam sta da radim u panici sam
Dali da uradim za 4 dana opet taj test trudnoce i da zovem da mi da sto je moguce ranije termin kazem nije mi dobro?
Unapred hvala svima ❤
Dali sam trudna
Porodila sam se pre 4 ipo meseca,dojila sam bebu prva 2 meseca i posle prestala Dobila sam 7.12. I trebala da dobije 7. 01. Ali mi kasni 18 dana
Uradila sam 3 testa svi su negativni
Cao, radila sam test 9.12 i druga linija je bila bledo roze, jedva vidljiva. Posle toga sam dobila ciklus koji je trajao bukvalno 3 dana ( inace mi traje po 7 dana). Ovaj mesec jos nisam dobila, grudi me bole na dodir, bol u donjem delu ledja i ponekad bol u donjem delu stomaka. Iskustva vasa??
Blijeda crtica na testu obicno ukazuje na trudnocu bez dovoljno kolicine HCG u urinu (rana trudnoca). Moje iskustvo je da su dva test sa blijedom druhom crticom na kraju ishodovala potvrdom trudnoce kod ginekologa. Najbolje je da uradis Beta HCG iz krvi, najsigurnije je. Uglavnom, ja sam imala bolove u stomaku, sada imam bolove u grudima, a 2-3 dana u periodu kada sam trebala da dobijem sam imala svijetlo smedji iscjedak.
Drage mame zadnja menstr. Bila 08.12.2020. Jos nisam dobila kasni mi,grudi me bole mucnine ponekad se jave. Radila sam 3 testa sva tri negativna i betu 11.01.2021 i ona negativna. Sta mislute da li sam prerano odradila testove i da li da ponovim za par dana. Hvalaa
Beta HCG iz krvi po rijecima mog ginekologa pokazu sa 100% sigurnosti ukoliko je doslo do oplodnje. Ja sam test na trudnocu radila na dan kad sam trebala da dobijrm, i pokazalo je drugu blijedu crticu na oba testa. Tako da je moguce da je u pitanju stres ili poremecaj hormona pa niste dobili.
Zdravo, nadam se da ima nekoga aktivnog. Naime, imala 2 odnosa sa deckom sinoc, mojih 6. Dana DO ovulacije. Oba puta smo koristili kondom, prvi put je normalno u mene i zatim je skinuo kondom, obukao se i onda smo posle 7,8min opet. Skinuo se, stavio kondom i krenuli smo, medjutim vrlo brzo posle tipa 5min kad smo menjali pozu video da je kondom pukao i to poprilicno-kaze da je skoro “ceo” izasao ali on NIJE EJAKUIRAO. Ja se samo plasim kao da mozda nesto nije ostalo od prvog puta pa da kad je ispao kroz rupu meni “preneo” mada sumnjam jer je prvo i stavio citav kondom a i bio je obucen posle prvog puta nekoliko minuta. Da li da pijem tabletu? Hvala unapred!
Obrati se lekaru..
Zdravo imam pitanje...verenik i ja radimo na bebi neka 3 meseca i nista...danas sam radila test negativan..imam bolove u donjem delu stomaka..ledja me bole al ne bas ne prestano..da li sacekati jos neko vreme pa ponoviti test? Inace su mi mens redovne na 27-28 dan..pozdrav i hvala u napred🙂
Napisacu Vam moje iskustvo, nadam se da ce Vam biti od pomoci.
Prvo kod svog ginekologa zakazite prrgled, posavjetujte se oko planiranja trudnoce. Ja sam to uradila cisto da znam da sam zdrava i da je sve u redu. Koliko god zvucalo glupo - opustite se. Uzivajte sa svojim vjerenikom, ne raznisljajte o tome. Mi smo prestali da koristimo zastitu u junu 2020.godine, a trudnoca mi je potvrdjena u januaru 2021.
Stresovi, nedostatak vremena i posvecenosti uticu na to. Tri mjeseca su nista, neki parovi "rade" na bebi po nekoliko godina.
Tako da, uzivajte i rezultati vase ljubavi su tu :-)
Dobar dan, unapred se zahvaljujem na odgovorima, naime trebala sam dobiti menzes 26.11, znaci kasni mi 7 dana, prosli I pretprosli mesec sam pila Diane 35 zbog policisticnih jajnika, samo dva meseca sam Ih pila, bila sam na kontrolu sredinom novembra, rekao mi je doktor da je sve uredu ali da I dalje imam ciste I salje me na magnetnu rezonancu male karlice da bi video sta dalje, sinoc sam uradila jedan test, bila je druga crtica ali jedva vidljiva... Jutros uradim drugi misleci da ce se pokazati opet medjutim negativan je... Da napomenem testovi nisu istog proizvodjaca, jedan je bio plocica juce, a jutros traka, sacekacu jos koji dan da vidim sta ce biti, ako imate slicno iskustvo molim vas pomagajte?
Dečko je svr... u mene proslo je vec 3dana a treba da dobijem za 11dana da li mogu da uradim test pre menstruacije ili posle
Treba da dobijem 22.11 bukvalno dan pred menstruaciju,nemam nikakve bolove,mozda me malo kicma i kao neki grc u stomaku. Da li uraditi test?
Pozdrav,radila sam test za trudnocu oba su mi pokazalaa da je jedna linija bordo a da se druga lagano vidi ,da li je to znak trudnoce.
Da, meni je tako bilo za drugo dete
Pozdrav svima. Potrebno mi je Vase misljenje. Kasni mi menstruacija 7 dana. Uradila sam 3 testa za trudnocu i svaki je bio negativan. Prije nekih 10-ak dana sam isla na pregled kod ginekologa i sve je bilo u redu. Ne znam sta bi moglo biti razlog. Jos nemam nikakve sipmtome, niti me sta boli. Znam da testovi mogu utvrditi odmah, prvog dana kasnjenja ali sam jako zabrinuta..
Pozdrav svima!

Imam jedno pitanje i unapred vam hvala svima na odgovoru. Naime, partner i ja smo imali pre par dana odnose bez zaštite i došlo je do snosaja, kasni mi već treći dan i nemam naznake kao da ću dobiti,obično me boli par dana pre stomak. Nije prvi put da mi kasni ali mi je čudno sada zbog tog odnosa i snosaja. Prema aplikaciji nisu mi bili plodni dani, ali opet lekari govore uvek da te aplikacije nisu pouzdane, i da nikada neće tacno potvrditi dane ovulacije. Juče sam uradila test koji se pokazao kao negativan,ne znam šta da mislim, da li sam rano uradila test ili je pak samo prehlada pa zato kasni?😊
Pozdrav drage dame.Imam jedno pitanje za vas.Na dan ovulacije i jutro posle sam imala odnos sa deckom pri cemu je on oba puta u mene.E sad,vec par dana osecam nesto cudno u predelu jajnika i materice,s tim sto mi se svaki dan sve vise i vise gade mirisi,cak i kafu jedva popijem,grudi me bole ali su nekako meke i osecajne bas na dodir.Iskreno ne mogu ni da jedem,sve mi nesto muka i kada pomislim na hranu.A za nekih 7 dana bih treala da dobijem,jel rano da se radi test i dta je najpouzdanije?Hvala unapred na odgovoru
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »