Komentari za tekst "Male grudi, malo mleka. Ima li to veze?"

Komentara
9
Ostavite komentar
Nisam imala ciklusa otkad sam dosla iz bolnice.Ali dojim bebu vec 10 mjeseci,,da li to moze biti zbog dojenja ili?
Imali neko isti problem ili ?
Da li dojenje u nekom slucaju stiti od trudnoce? Nisam imala ciklus od poroda nikako,,ali dojim bebu vec 10 mjeseci?
Da li je neka imala iskustva sa curenjem mleka u 10-toj nedelji trudnoce? da li treba da brinem? prva trudnoca je u pitanju..
proverite sa ginekologom
malo je rano da na početku trudnoće dolazi do curenja mleka.
uspostavlja se ritam laktacije i dalje, mleko nadolazi a beba ne stize sve da posisa. isti slucaj sam imala, cak mi je posteljina ujutru bila sva u mleku :D prodje vremenom, ne brini! uzivaj, mnoge mame bi dale sve da imaju toliko mleka:)
I kod mene isti slucaj, grudi male a dete doji pune dve godine. Samo se treba opustiti i bebu u pocetku sto cesce stavljati na grudi jer se laktacija uspostavlja u prvih 6 nedelja. U toku noci, između 3 i 8h bar jedan podoj uraditi jer se tad najvise proizvodi prolaktin, hormon koji je zaduzen za proizvodnju mleka. Eto to meni moj dr. rekao a ja se nadam da ce jos nekome biti od pomoci.
Nema apsolutno nikakve veze. Grudi, skoro, da mi ne mogu biti manje, a prvo dete sam isključivo dojila do 5og, a drugo do 6 meseca, a posle toga su, uz drugu hranu, sisali mesecima. Sad sam opet ravna kao daska, još ravnina nego pre :D
Moj primer pokazuje da nema nikakve veze. Ravna sam kao daska a imala sam mleka za tri deteta sve do poslednjeg dana sisanja moje cerkice (malo posle 1. rodjendana)
Ja-grudi skoro kao u djecaka;prva beba-mlijeka na izvoz,pogotovo u lijevoj dojki koja je zato bila dosta,dosta veca od desne..dojila sam bebu godinu i 8 mjeseci,i nakon toga su se grudi vratile na prijasnju velicinu,samo malo opustenije..sad imam bebu od mjesec dana,mlijeko odmah krenulo,pumpicom sam brzo navukla solidnu kolicinu,dojenje je daleko lakse,bez ragada i zacepljenja i dojke su sad jednake velicine..tako da u mom slucaju velicina dojki nije uticala na kolicinu mlijeka koju mi tijelo proizvodi
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »