Komentari za tekst "Kad treba da vas zabrine bol u stomaku u trudnoći?"

Komentara
29
Ostavite komentar
Moja zadnja normalna mens bila je 14.09. Zatim 9.10. Nešto slabija 25.10 test pozitivan beta 2800 pa 27.10 beta 5100 1.11 beta 12500 mesak se vidi ali nisu sigurni da je to to sta da radim
13 tjedan, sinoc me uhvatili neki blagi grcevi u donjem dijelu trbuha, nakon toga sam otisla na nuzdu smirilo se, i jos dva puta u toku dana, ne znam je li bilo do toga, tokom dana sam bila ok, mozda blaga nadutost, evo vcr osjecam isto konstantno kruljenje po donjem dijeku trbuha.
Boli nema. U panici sam, imala sam spontane prije. Najradije bi isla snimit otkucaje srca da sam mirna…
Da li se neka trudnica sustela sa naglim bolom u donjem delu stomaka, tup bol kao da me neko nozem presece na dole, inace sam 31+4 nedelja, svakako cu na kontroli pitati doktorku ali bih htela da vidim da li se jos neka trudnica sustela sa tim.
hvala unapred
Zdravo 34 sam tjedna trudnoće večeras mi se javio jak bol u stomaku i krstima čak mi ne da spavati. Jako sam uplasena. Prva mi je trudnoća em imam jak strah sve mislim nesto mi nije u redu s bebom. Pomislim na najgore. Kud bolovi kud strah. Pa Bože pomozi. Em ima pojedinih žena gdje me plaše. Kaže nešto ti nije puno velik stomak beba ti nije velika te glupe priče ta jedna priča kako mi je beba mala te će u inkubator znači na smrt me me preplašila prije 3 dana...
Ne slusaj nikog,ponajmanje isfrustrirane zene.
Znam djevojku kojoj se nije primjecivalo uopste da je trudna
Stomaka skoro da nije imala. Pa eto sin Luka stigao zdrav i prav. Ne plasi se mogu biti lazne kontrakcije a isto tako ne kosta te nista da podjes do doktora. Nadam se da ce ti jos neko odgovoriti.
Bol u stomaku kao pred menues poverenen, pojavio se braon iscedak i kada se obrišem svetlo, kao roze. Deveta nedelja trudnoće, da li je za hitan odlazak lekaru?
Odmah se javi lekaru!
Tako je meni bilo. Bila sam malo prokrvarila unutra, a napolju braon sekret. Uzeo je bris i video da sam prokrvarila i dao mi par injekcija da primim i prošlo je!
Svaki neobičan sekret ili krv treba odmah prijaviti svom ginekologu!
Mislim da se ipak treba javiti sto pre lekaru.
Poštovane, jako sam zabrinuta jer imam bol donjem desnu delu stomaka,koji se pojačava kada želim sa podignem desnu nogu, čak ni ne mogu skroz da je podignem od nelagodnosti već samo do odredjene granice. Jako, jako sam zabrinuta. 21 nedelja je trudnoće. Nemam nikave druge simptome.
Hvala unapred na odgovorima.
Zdravo imam pitanje vec dva dana me boli stomak kao da treba da dobijem ciklus ilte kao da sam dobila bas osecam taj neugodni bol tamo gde osecam bol,osecam i bebu da mi se konstatno rita imam 24 nedelja zanimam me dali imam potrebu za brinuti?hvl unapred.
Cao, imam iste simptome, da li si mozda saznala sta je u pitanju? Cisto da budem mirna dok ne odem kod doktora.
Imam pitanje juce sam saznala da sam trudna, ceo dan me boli stomak kao kada treba da dobijem poslednji ciklus sam imala 1.maja, planiram da idem na prvi pregled u utorak, imam li razloga za brigu? Hvala unapred
Imam pitanje. 30 nedelja sam trudnoce par dana osecem bol u krstima i bas mi je neprijatno nije jak ali je slican kao pred menstruaciju. A ponekad i donji deo stomaka Trudnoca je uredna do sad sve u najboljem redu koristim utrogestan 2x200mg. Danas su mi stigli nalazi urinokulture imam neku bakteriju. Da li mogu bolovi biti od nje. Ili se jednostavno sirim ili sta vec beba je vec velika pa zato osecam takve bolove. Malo se brinem. Ne znam dal je to normalno ili ne 🥺
25ta nedelja sam. Bol mi se javio u 4ujutru u predelu ledja,i kod kuka sa leve strane. Konstantan bol imam već 8 sati. Od 4ujutru do 13h da li je to zabrinjavajuce?
Nosim blizance, 12. nedelja, imam bolove u donjem delu stomaka. Pitala sam juče dr-a u vezi grejanja stomaka termoforom, kaže ni slučajno grejanje! Rastezu se ligamenti, materica se uvecava, mora boleti povremeno . Odmaranje, lezanje to je to...
Da, ne mogu da verujem... U tekstu su napisalji grejati stomak - to se NI SLUCAJNO NE SME RADITI, pitah doktora. Najbolje niata vise ne citati, slusati ISKLJUCIVO savete Vaseg lekara! Srecno svima... Uzivajte u trudnoci 🌸
Zdravo. Ja sam u 30 nedelji trudnoće, nemam nikakvu podrsku i pomoc lekara. Radila sam ekspertni ultrazvuk i sve je bilo savrseno, da bih posle 2 nedelje radila obican ultrazvuk privatno jer moja dr. Ne zeli da mi radi ultrazvuk i doktor mi kaze da je beba manja 470grama od onog što su mi izracunali na ekspernom ultrazvuku. Jako sam zabrinuta. Ne znam vise kome da se obratim. Hvala vam na savetu, ako ima neko da mi tako pomogne.
Draga, prije svega nwmoj da se brines i nerviras bez potrebe to sto oni racunaju na UZ su samo mjere koje cesto nisu tacne ukoliko se beba nezgodno namjesti. Bitno je da se bebi svi organi lijepo razvijaju, a ostale mjere uopste ne moraju da budu tacne. Meni je npr. trydnocu vodila moja dr i sve je bilo u redu, da bi mi na pocetku 9.mjeseca dr kod kojeg sam planirala porodjaj rekao da beba ima manju glavu nego sto bi trebalo. I zacydio se kako mi to moja dr nije rekla.. 🙄 kad sam uporedila njene mjere sa uz (koji je radjen desetak dana ranije) i njefove mjere-ispostavilo se da se dijete nekim cudom smanjolo za tih 10 dana?! Naravno rodila sam zdravu bebu i nije bilo ni govora o tome da je glava manja ili sl. Tako da ne brini molim te, uz je jako neprecizan i zato nemoj da se stresiras 😘😘😘
Zdravo mame ja sam 27 nedelja vec mesec dana imam bolove u stomaku, oko pupka kad ustanem i radim nesto boli me kad legnem nema, doktorica mi je dalada stavljam utrogestan kao vaginalete vec nedelju dana i to je to kaze da je sve uredu sa bebom samo da odmaram, ali mene brine i dalje zasto mi ne prestaju bolovi.
I ja imam iste simptome i mirujem. Isto sam u 27 nedelji. A od ove korone nit mogu u dom zdravlja nit mogu u bolnicu svuda kovid. Ne znam sta da radim,izludecu. A jedva do wc a odem.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »