Komentari za tekst "Od danas predaja dokumentacije za porodiljsko, posebnu negu deteta i ostala socijalna davanja"

Komentara
5
Ostavite komentar
U NS su zvali iz fonda da kažu da rešenje koje su poslali za automatsko produženje 20 dana porodiljskog za posebnu negu deteta ne vazi jer je staro važilo dan posle ukidanja vanrednog stanja.
Rešenje o automatskom produžetku po osnovu uredbe vlade su poslali poslodavcu, prošlo je 15 dana za žalbu. Rešenje važi do početka juna, a sada traže da ja obavestim poslodavca i da uzmem retroaktivno odmor ili bolovanje dok ne prikupim dokumentaciju i dok mi ne zakazu komisiju.
Da li sam ja odgovorna što komisija nije radila za vreme vanrednog stanja?

Rekla sam da mogu samo da ih tuzim i da izvole da pismeno dostave rešenje o poništenju rešenja poslodavcu i meni i da u njemu navedu po kom članu zakona ili uredbi vlade vrše poništenje rešenja koje su sami doneli, a u kom je naveden datum do kojeg važi, a nije navedeno da važi do kraja vanrednog stanja.
Iskreno, ne čudi me vise nista u ovom našom uređenom sistemu.
Mi smo danas pokusali da predamo za porodiljsko u opstini Zemun, setali su nas na jos dva mesta, da bi na kraju rekli da se za porodiljsko ipak predaje u 27. marta. Molim urednike da provere informaciju oko predavanja dokumentacije za porodiljsko, posto ocigledno, neko nije u pravu. Dakle, gde tacno predajemo i kome? Hvala.
Jel ne rade uopste? I gde se nalazi ta kutija? Hvala
Nije istina.Ja sam danas nosila za porodiljsko u Nisu u socijalnom i nisu prihvatili.Rekli su poslati postom na Prijezdinu 1.
Mi smo bili danas da predamo za porodiljsko i jos ne rade u 27og marta.Ubacuje se u kutiju
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »