Komentari za tekst "Načelnik prijema u GAK Narodni front: Čekanje ispred porodilišta ne traje duže od 10 - 15 minuta"

Komentara
17
Ostavite komentar
Али ако све радите приватно зашто онда полемика толика! Приватно се и породите! Све три трудноће државно водим . У августу и септембру кад сам имала проблем чекала сам по мах пола сата на преглед ! А слажем се са овим женама што кажу да се сви жале на њега а сви иду тамо! Људи мили па мора бити гужва у пон.ујутру а били празници
Nasmeja me.Pa oni svima kazu dodjite u osam a onda cekas na pregled 3h,i ne smes da mrdnes jer ne znas kada ce te prozvati.Pri tome uvek je bar trecina preko veze pa se to jos oduzi.Kada sam isla preko veze(drugi porodjaj),tretman je bio potpuno drugaciji,bez cekanja,sestre odjednom ljubazne,sve se zavrsi za pola sata.
E Srbijo,zemljo dembelijo Bez para i veza samo da grcamo u bedi
U Narodnom frontu je tako od marta prosle godine, to je uzas i sramota, dok je u Visegradskoj sve mnogo bolje organizovano.
Nije tacno, ceka se previse dugo, ja sam cekala i po sat vremena ispred u 9tom mesecu, a unutra da bi zavrsila ctg i ultrazvuk jos oko 5 sati cekanja. U 9tom mesecu stojis i cekas u redu toliko,nemam reci. Sto se porođaja tiče sve pohvale ali za kontrole je užas.
Da ne dolaze u zakazanim terminima, pa pobogu kada dodjem u zakazanom terminu još mi kažu da termin ne vrijedi i da čekam dok ne prozovu?!? I čekanja na uz i ctg je minimalno 3h ako bude sve ok. Što nas činite budalama! Inače svim trudnicama kažu da dodju u 7h ili pola 8h i nema termin. Termin dobiješ jedino kada te uputi dz, ali j tada ne vrijedi...gore sam navela! Ma ovo je strahota šta se dogadja i bruka za jednu zemlju.
Lepa upravo tako iako sam imala zakazano cekala sam 4h. Sreca na ctg idem u svoj dom zdravlja jer ovde vise nema sanse da bih dosla.
Bas tako, i sa navedenim vremenom na uputu vrate i kazu ujutru izmedju 7 i 8 inave vracaju
Sramota.
Nije tacno ja sam cekala preko 20 min a kada sam usla trebalo im je 4h da mi urade UZ i pregled!!! Kada sam izasla nisam znala gde se nalazim, tolika neljubaznost i netrpeljivost tamo vlada da je to strasno.
Па мора бити гужва!

Не знам зашто људи дижу панику и буну. Ако им неодговара зашто уопште иду тамо.
Како сами кажу има много других породилишта! Ја сам се два пута ту породила и ниједну замерку немам, и сад ћу у марту опет ту.
Коме се недопада има и приватних па нек плате и уживају без чекања!
Поздрав колективу
19.01. sam se porodila u Frontu,pre porodjaja bila na OVRT cetiri dana. Sve pohvale imam,svi su bili predivni od spremacica,servirki,lekara i sestara koje su divne. Čekala sam i ja, nekada satima,ali.... Nisam ja jedina trudnica bila... Bilo nas je previše,a njih premalo,sto opet nije njihova krivica. Svaki pregled detaljan,svaki sekund posvecen. Sve pohvale za njih. Za divnog dr Cabunca i dr Jovanu R.
Itekako su organizovani itelako azurni.
Prvo, ne znam kakve veze imaju licna shvatanja sa necijim iskustvom bilo dobrim il losim i kako to moze da utice na opstenarodno dobro.
Sve je stvar izbora, ako ne odgovara Front idite u drugo porodiliste pa mi koje odaberemo tu bolnicu mozemo sa manjom guzvom da se nosimo.
Imala sam jednu posetu Visegradskoj i tu vise nikad necu uci. Svesno sam odabrala Front i moje iskustvo je pozitivno ne samo za trudnocu vec i za sve pre toga ( lecenje steriliteta,vto,odrzavanje trudnoce,porodaj) prosla sam dosta spratova i odeljenja i nemam zamerke.
Opet, sve je to stvar licnog iskustva i odabira.
Tako da svakoj mami i onoj koja to treba da postane zelim puno srece i nek odaberu sta njima najvise odgovara.
Sve dok postoje ovakva shvatanja
nama nece biti bolje
Ok vam je da satima cekate u 9om mesecu? Da se poradjate bez epija u 2021 i tako redom...
Bravo velike majke, kraljice
Izvini, ali i ovo je placeno i to debelo. Koristite malo te mozgice koje imate, a ne samo idite privatno. Sramota...
Apsolutno se slazem. Ni jedna trudnica navodno nece Front a svi se guraju tamo.
Dve trudnoce sam vodila u Frontu i ne bih nikada odabrala drugo porodiliste,jeste bilo je dana kad je guzva nenormalna a bilo je i onih kad dodjem i zavrsim sve za pola sata. I to mi je druga trudnoca bila bas u pandemiji, od pocetka pa do porodjaja sve je bilo u covid sistemu pa i tada mi nije smetalo da sacekam koji minut da udjem i uradim pregled.
Veliki pozdrav za kolektiv i od mene 😊
Nije tacno da imas izbora kada eade sako Front i Visegradska. Ja sam zelela u Zemunskoj da se porodim treci put ali ne mogu. Iskreno pre bih se porodila kuci nego u Frontu.
16.12. sam cekala citav sat da bi me pustili da udjem a pregled posle 2 i po sata cekanja. Zakazan termin. Mozda bi i bila primljena na vreme da nije bilo pacijenata koje su imale vezu u bolnici pa su ih doktori gurali preko reda. Stvarno sramota. 4 njih preko reda pa jedna iz zakazanog termina. Sutra opet na kontrolu nek mi je Bog u pomoci.... Ulazim u 9.mesec...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »