Komentari za tekst "Dr Mihajlović: U Mišoviću na lečenju od kovida više od 10 trudnica i porodilja"

Komentara
11
Ostavite komentar
U decembru sam preležala koronu u prvom mesecu trudnoće. Krvna slika je bila dobra ali sam imala temperaturu 38 ukupno 12 dana. Bolovi u kostima i mišićima su bili nesnosni, nisam pila lekove niti sam smela da idem na snimanje pluća. Najgore od svega je bio strah da li će imati uticaja na plod. Tada se još uvek malo znalo i nije bilo vakcine. Srećom prenatalni testovi su pokazali da je sve ok i bebac se rodio zdrav. Ja sam 4 meseca osećala posledice korone imala sam težak Perikarditis i jedva sam se kretala i disala. Vakcinisala sam se dva meseca posle porođaja iako sam imala visoka antitela jer strah za dete je veći od bilo kakvog straha od vakcine. Razumem kada kazete sve je zabranjeno u trudnoći a vakcina nije... ali sam i sugurna da lekari baš zbog toga ne bi preporučivali vakcinu da nije bezbedna. Na kraju ako ne verujemo lekarima zašto onda idemo kod njih na preglede i porođaje.
Ja Sam se vakcinisala pre 20 Dana .Inace usla sam u osmi mesec 1 Oktobra? Dali je to ok?
Због форсирања и подршке медија о трудницама са Короном и плашења толиких жена, форсирања недовољно испитане вакцине и то само једне, ја ћу ову апликацију обрисати. Немате ни мало етике ни срама!
U trudnoći mi ginekolog nije dao zeleno svetlo za korištenje dečijeg spreja za nos! A sad se putem medija trudnice pozivaju na vakcinisanje vakcinom koja nije dovoljno istražena i čije posledice se još ne znaju! Trenutno živim u Hrvatskoj gde nije zabeležen niti jedan smrtni slučaj trudnice. Doktori u Srbiji bi trebali preispitati način lečenja žena u drugom stanju a ne zastrašivati ih i gurati u nepoznato i neistraženo područje medicine!
Porodila sam se u US pre 2,5m. Moj ginekolog mi nije savetovala ništa tokom trudnoće ali zato jeste da primim nakon 6 nedelja od porođaja. Pedijatrica me takođe savetovala da primim vakcinu. Primila sam Pfizer prvu dozu pre nedelju dana i za sada je sve ok. Drugarica je tokom trudnoće, nisam sigurna u kojoj nedelji, primila Modernu i sve je ok sa bebom.
Vesna svaka cast na komentaru...spisak je podugacak sta izbegavati u trudnoci, ali primiti eksperimentalnu vakcinu i to iskljucivo Fajzer je suludo. Mene zanima sta znaci da je hospitalizovano izmedju 10 i 20 trudnica i porodilja? Nema ih npr 580 gore dole, daleko bilo....prestanite da plasite trudnice i porodilje! Lepo rekose doktori, ko je prelezao kovid iima bolji imuni odgovor od vakcinisanih i zasto je onda ikome potrebna I vakcina??? Kad se i vakcinisani konstantno revakcinisu i bustuju i oboljevaju i po covid pasosu bice bar 8puta jos revakcinisani....Samo dajte 1% sanse za nus pojave tolike vakcinacije za 5, 10godina. I ne poredite ovu vakcinu sa ostalima....njih ne primate iznova i iznova a u medjuvremenu i obolite
Ma da, sta ima veze i ako izgube zivot, to je samo 15-20 njih... nije Vam bas primeren komentar...
Dakle, izbegavaj kafu, nemoj slucajno da popijes brufen ako se razbolis, samo paracetamol koji ne deluje, postoji i spisak riba koje treba izbegavati, slatkise zaobilazi... i podugacak je spisak. A vakcinu koja postoji godinu i po dana (ko onda moze da garantuje za dugorocne efekte) primi obavezno! Ok... i zasto se onda lekari ne sloze i ne izadju sa stavom koja vakcina je najbolja za trudnice?
Odakle Vam to da smete piti samo paracetamol? Ja sam bila bolesna i pila sam cefalex i koristila vaginalete koje su poprilicno jake, ne mogu da se setim imena, a druga stvar u osmom mesecu se preporucuje vakcina protiv velikog kaslja da bi beba imala antitela dok ne dobije vakcinu... Tako da to sto mnogi pisu ne smeju tridnice ovo i ono, to se misli na prvo tromesecje, ne na celokupnu trudnocu. A iskreno, vise bi se plasila koriscenja plastike, stiropora i razne kozmetike koje koristimo od vakcina. Mi smo toliko puni otrova da se necemo ocistiti generacijama, srdacan pozdrav....
Kakve su preporuke za porodilje? Porodila sam se pre 3 meseca, niko sa sigurnošću ne moze da mi kaze da se vakinišem!
Draga Sanja ja sam se porodila u Misoviću pre tri meseca..moj dr iz bolnice( ginekolog) me je podržao i savetovao da se vakcinisem..ja sam to i uradila 20tak dana posle porodjaja (Fajzer) ..hvala Bogu sve je ok
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »