Komentari za tekst "Kad si zadnji put promenila gaće?"

Komentara
7
Ostavite komentar
BRAVO!👍👍👍
Imate I obrnute situacije,kada radjate trece dete a drugi vas pitaju a gde cete da zivite ili da li ste vi normalni?Kao da ti isti vas izdrzavaju pa ce se oni brinuti o vama I deci.Radjam decu sebi a ne drugima kao sto rece Mara.
Svaka čast na tekstu stvarno... mene su presretali na ulici posle isteka porodiljskog i prekida radnog odnosa, uz pitanje kad ces drugo, a kad bi dobili odgovor da cekam da krenem da radim nonsalantno bi odmahnuli rukom i rekli nacekaces se, sta ti fali sad dok si na birou rada da rodis drugo i da sedis kuci i da uzivas sa dvoje dece- na sta bih ja iz momenta ispalila pitanje a sta mislis ta deca da jedu, i zasto ti ne odes na biro rada sa 2 dece, da vidis sta je uzivanje... usledio bi tajac istog momenta.
U danasnje vreme kada svi vode javni zivot i kada se mora svima objaviti kada se jede,s..re i ostalo,kada se smatra da ako nesto nisi objavio nije se ni desilo,nadju se ljudi uvredjeni ako ih neko pita nesto licno.Ako autorka nema profile na drustvenim mrezama pa i da saosecam sa njenom teskom uvredom,sto sumnjam da je slucaj .
Svaka cast za tekst. Mrzela sam kada su me posle prvog porodjaja stalno pitali kada cu drugo ili ajde sad odmah drugo, sta cekas.... Moja stvar kada cu da radjam decu, radjam ih sebi, a ne drugima.
Suprug i ja imamo jedno dete i kada me pitaju zasto nisam rodila drugo
ja im samo kazem da smo hteli, ali da nismo uspeli. Zacute tako, da ja
posle nastavljam razgovor na drugu temu jer vidim da im je neprijatno.
A to je istina i mene puno boli, pa nek osete na trenutak sta znaci lupetanje
o tudjim brigama.
Svaka cast na tekstu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »