Objavi ovaj tekst na 
Da li ste trudni ili imate bebu?
Unesite termin porođaja ili datum
rođenja vašeg bebca i pratite njegov
razvoj iz nedelje u nedelju.
Ostavite komentar
Imam užasno suvu kožu i ogromnu genetsku predispoziciju, dobila sam strije na bokovima u pubertetu a pritom se nisam nikada naglo ugojila, kada sam ostala trudna bukvano sam se "pomirila sa sudbinom" što se strija tiče, porodila sam se pre dva meseca i nemam ni jednu jedinu striju, a ugojila... Čitaj dalje
Za vreme citave trudnoce posle svakog tusiranja mazala sam kokosovo ulje na grudi i stomak koji je bio poprilicno ogroman i evo nemam nijednu striju. Mozda je i do koze ali ja nekako mislim da je za to zasluzan kokos,pa ko je voljan nek proba ne moze da steti :)
Aki
Koristim Saljicev melem protiv strija, Striet. Na biljnoj je bazi, ugodan je, pruza masnocu i ima lijep miris. Stavljam ga svako vece posle tusiranja, cak I ujutru kad se probudim mjesta koja sam mazala budu malo masna i mekana. Cijena je bill malo vise od 700 din. Bocica je mala, sadrzi 200 ml.
Svi komentari 21


Omiljene kašice naših mališana stižu i u sjajnom, novom pakovanju. »
Saznajte da li i koliko dojenje utiče na pojavu grčeva kod mališana, koje namirnice treba izbegavati u tom periodu a koje se preporučuju... »
Kod ovog recepta je dobra stvar što uvek možete uposliti i prstiće svojih mališana »
Nakon porođaja telo se ne vraća odmah u prvobitno stanje »