Informacije o newsletter-u

Zašto bi trebalo da se prijavim za newsletter?

Web portal www.bebac.com pruža vam jedinstvenu mogućnost da birate informacije koje vas zanimaju, pratite svoj lični vodič kroz trudnoću ili rast i razvoj bebe, vodite svoj dnevnik i beležite obaveze.

Ukoliko se prijavite za newsletter jednom nedeljno će vam stizati najvažnije informacije o vašoj nedelji trudnoće ili starosti bebe, sa mnoštvom saveta i alata korisnih za tu nedelju. Linkovi iz newsletter-a vode na opširnije tekstove na sajtu, Bebac.com forum zajednicu, galeriju fotografija.

Kako da se prijavim za newsletter?

Da biste dobijali vaš personalizovani Bebac.com newsletter, dovoljno je da se prijavite – u formu prijave za newsletter unesite vaše korisničko ime i lozinku. Odmah potom dobićete e-mail u kome se potvrđuje vaša prijava. Svake nedelje posle toga stizaće vam informacije o vašoj nedelji trudnoće.

Prijavite se >>

Kako da se odjavim?

Ukoliko iz bilo kog razloga više ne želite da dobijate Bebac.com newsletter, postupak odjave je veoma jednostavan. Dovoljno je da kliknete na dugme Odjavi me na dnu newsletter-a koji vam stiže i bićete automatski izbrisani iz naše newsletter mailing liste, ili nam pošaljite email na [email protected] sa porukom da želite da se odjavite sa našeg newsletter-a.