Komentari za tekst "Beba od rođenja na Paleo dijeti"

Komentara
6
Ostavite komentar
Samo fale žitarice. Kao što je svaka mama do sada navela, i ja svoju bebu hranim identično i takođe smatram da za slatkiše ima vremena.
ni meni mama nije davala slatko do prve godine i mogu vam reci da duuuugo nisam volela slatkise, nisam nikad bila ni bolesna niti mi je ista falilo. žitarice i sve ostalo sam jela, samo ne slatkise i grickalice.

Tako ću i ja svom detetu, nema potrebe da unosi u sebe nepotrebni industrijaki secer, postoji voće, med i ostala prirodna hrana.
ni ja svojoj bebi od 16 meseci ne dajem slatkise i nikada joj nisam davala industrijske kasice, dojim je 1-2x dnevno...
o meni ne pisu novine, nego spadam u mame koje normalno hrane svoje dete, zar ne?
cudo.jedno nije pojela nijednu cokoladicu a vec godinu dana ima?!jede kuvano ma pari i bareno!pa treba joj oduzeti dete,nista przeno mu ne daje.pa ko daje bebama cokoladu i przeno?!ok mozda bih dijeti dodala zitarice,ali osim toga tako i ja hranim svoje dete a najcesce i sebe.ne razumem sta je toliko zapanjujuce u tekstu.
ja ne vidim sta je ovde drugacije od onoga kako svako normalan hrani svoje dete,pogotovo tako malog uzrasta.. mislim ko hrani dete,bebu od jedne godine po restoranima brze hrane i tovi secerom?!? mozda u Americi,mada i ovde imamo mozgove koji se hvale kako im dete sa 6 meseci jede sve sto jedu odrasli(citaj,zacinjeno,zaprzeno,sa zac inom c..) koji daju cips,smoki i cokoladice u neogranicenim kolicinama,sokove po celu noc i sl... ova zena hrani svoje dete po normalnim preporukama pedijatara ,ako se to zove paleo dijeta,svaka cast..
da,ne shvatam zasto ljudi daju smoki bebama a cesto to cujem.pa to niko ne treba da jede.isto i plazma,sta je zdravo u plazmi?ok nije toliko nezdrava kao smoki,ali mnogi deci plazmu guraju u svaku kasicu.ja bebcu dajem pirinac,krompir i griz kad bas treba da se zasiti,bar nemaju ind.secera i raznih aditiva.a vecinu kasica zasnivam na vocu i povrcu i (meso jos nismo uveli).
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »