Komentari za tekst "Cilj je da bude što više roditelja među studentima"

Komentara
4
Ostavite komentar
Kad sam krenula na fakultet najveći strah mi je bio da ću ostati u drugom stanju. Studijama se treba posvetiti maksimalno i praktikovati bezbedan seks. 99% studentkinja zatrudni neplanski i one koje zadrže bebu uglavnom ne završe fakultet. Roditelji jedva skupe novac za školovanje dece, još ako dođe unuče u međuvremenu sve postaje mnogo teže izvodljivo.Devojkama bih savetovala da se školuju i zaposle pa tek onda da stvaraju porodicu, ništa neće propustiti. Ministarka se ne pojavljuje u medijima neko vreme, a kad se pojavi odvali ovakvu neku glupost.
SRAMOTA !!! A OD CEGa da zive te trudnice ,od cega da hrane tu decu kada se rode?? DA NE PRICAM O SVIM PRIVATNIM PREGLEDIMA KOJE TREBA PLACATI ? JER NASI PRAVI STRUCNJACI IDU IZ ZEMLJE!!! Gde da zivee, kako da obezbede egzistenciju TOJ DECI SUTRA? gde da se zaposle danas sutra ?? SRAMOTAA ! DA MI JE DA IH VIDIM JEDAN DAN DA ONI I NJIHOVA DECA ZIVE PO OVIM ,,PRAVILIMA" DANASNJIM??
jel ste vi blesavi? pa to su sve mlade zene koje se tek obrazuju koje tek treba da steknu sve sto je potrebno da bi sutra bile majke. zavrsila sam fax pre 4 godine i danas cekam bebu. i nista drugacije ne bih nikome preporucila nego bas to. zavrsite sve obaveze da sutra na miru uzivate u carima trudnoce 😊
Kakav idiotizam! Devojke, učite i završavajte fakultet, za decu će biti vremena. Jako je teško studirati i brinuti i o bebi.Svaka čast onima koje su uspele da uz bebu završe fakultet, ali ne treba da vam bude CILJ da postanete mama dok ste student!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »