Komentari za tekst "Kako da se rešim gorušice u trudnoći?"

Komentara
15
Ostavite komentar
Meni pomaze griz! I u prvoj a sad i u drugoj. Uzmite supenu kasiku ne kuvanog griza.. i stavite u usta, uzmite veoma maaalo vode.. isisajte i sazvacite griz.. samo ga progutajte i to je to.
Meni pomogao probiotik jogurt a kiselina mi je javila u 8 mesecu. Probala sam svasta od hrane cak mi ni lekovi protiv kiseline nisu pomagali dok nisam probala jogurt i tako se resila kiseline.
U prvoj trudnoci me je od petog meseca danonocno mucila kiselina. Znala je da me przi sve do grla. Vise ni bademi ni sirov griz nisu pomagali. Zvaka je jedno vreme ublazavala kiselinu, verovali ili ne :) Posle je pomagao samo PEPSAN GEL po preporuci ginekologa. Probajte, mozda i vama pomogne.
I meni žvaka pomaže :-)
meni pomaze jedino starkov smoki...ali ne skroz da ga sazvacem...nego u sto vecec zalogaju da progutam...
Dobila sam noćnu gorušicu kad sam ušla u 9 mesec, iako gotovo nikad, ni pre trudnoće nisam večerala posle 20h, već bi posle tog vremena samo neka voćka došla u obzir. Meni su jako pomogli bademi, pečeni, neslani, a kad me gorušica probudi usred noći pola čaše hladnog mleka bi me spasilo.
donat mg
Mene je u prvoj trudnoci spasilo mleko i bademi. U drugoj nista... Sta god sam probala kiselina me je i dalje mucila....
Meni pomaze jedna kasika griza pre spavanja.












Sargarepa. Mene je spasila. Sirova, grickanje citav dan.
Soda bikarbona je privremeno rešenje. Najgora je noćna grušica, meni pomaže sveža šargarepa i onda par zrna sirovog pirinča. Svako veče pred spavanje i nemam problema bez obzira šta sam i kad jela u toku dana.
Meni pomaze par gutljaja mleka!
kod bola u zelucu, dakle ne kiseline I gorušice, da li sme trudnica u drugom trimestru da.popije ranisan ili ranitidin sumeci?
Moze Roupurut
Rupurut ili gelusil lak sme
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »