Komentari za tekst "Sa koliko godina je najbolje roditi dete?"

Komentara
16
Ostavite komentar
Iskreno mislim da neke "prave" godine za porodjaj ne postoje...vec da je najbitnije da nadjete osobu sa kojom se slazete i na koju cete moci da se oslonite kroz zivot. Nekom vise odgovara ranije nekom kasnije da radja, svi mi imamo svoje misljenje, zavisi od nas samih, osim ako se ne desi neka nezeljena trudnoca.Mozda bi neko takodje zeleo da se ostvari kao roditelj dok je mladji ali iz zdravstvenih ili nekih drugih razloga nije mogao pa je to postigao kasnije, sve to ima svoje. Ja imam 21god, u braku sam oko dve godine , a pre toga u bila u vezi 4god, i ocekujemo jednog decaka u septembru. 😊 Nismo zurili sa nicim, jednostavno smo zeleli da sve ide svojim tokom i tako je i bilo. Inace jako mi je drago sto cu postati mlada mama i ponosim se time. 😀😀😀😇😇😇
Mozhe da kazhe ko shta hoce doktori su rekli svoje :) idealna sam :D
rodila sa 19god sin sad ima 14mes,i neplaniram vise radati,nisu bitne godine bitno je koliko smo mi spremne za majcinstvo.
Postala sam mama sa 32 godine. Nisam planirala ranije, jer kao veoma mlada jos nisam poznavala bebinog tatu, tj.sadasnjeg supruga. Mislim da je jako bitno, pored godina, naci osobu za koju verujemo da ce biti dobar otac i muz. Sve ima svoje, sigurna sam da je lakse biti mlada mama, i za telo i za dusu, mi starije imamo mozda prednost u znanju, iskustvu i eventualno nekoj profesionalnoj i materijalnoj ostvarenosti. Sve u svemu, divno je pa kad god. Pozdav za sve mame!
One koje su rodile u ranim dvadesetim ce reci da je to pravo vreme, ove koje su rodile u tridestim reci ce da je to pravo vreme, one u cetrdestim da je bas njima najbolje i bla, bla, bla...najbolje je onda kada se dete rodi, kada je voljeno i zeljeno. :) Ja sam prvu cerkicu rodila deset dana posle 31. rodjendana, drugu dva meseca pre 35. znaci u 34, sada imam 36 i razmisljam da rodim jos jedno, eto, cisto i ja da kazem kada sam rodila. :))))))
Rodiću sa 23 i za mene je to idealno :) Uvek mi je bilo lepo da budem mlada mama, a i želim imati više od dvoje dece.
I ja sam postala mama sa 23. i super mi je :) mislim da je lakse kad je zena mladja jer je puna snage i zivci su joj neistroseni :) imam x drugarica koje su rodile posle 35te i stalno kukaju sto nisu rodile ranije :D ali iskreno kad god se odlucile na taj potez dobro je, samo nek se radjaju bebice :)
ja sam prvo dete rodila sa 26, drugo stize u septembru,a ja cu u martu napuniti 28 :-)
Ja sam rodila bebu tri dana pred 27. rođendan, znači sa 26 godina. :D
Ja sam postala mama sa 25 god i jako sam srecna sto sam mlada mama :) moj bebac ima 5 meseci :)
Rodila sam sa 21 I bas sam srecna sto sam mlada mama, po meni je to super...
Ja sam postala mama sa 23 :) presrecna sam.
Ali da sam se ja pitala bilo bi i ranije ;)
Rodila sa 27god i mislim da je taman. E sad, glupo je pricati kada je najbolje, nisu svi spremni u odredjeno vreme, nisu se poklopile sve kockice, finansije, partner. Samo ne treba bas preterivati i cekati skoro 40 i vise godina, izuzev ako nije neki zdravstveni problem.
Svasta. Ja sam rodila u 30 i 42 i rodicu jos jedno. Ne vidim zasto bi to bilo preterivanje. Zenacrađa dok bioloski to moze.
Ja sam u 21. postala majka. Oduvek sam zelela da budem mlada mama. :)
Sina sa 22 god a cerku sa 34 god i mogu vam reci da sam lakse ocuvala cerku. E sad da li zbog neke zrelosti ili je bila mirnija od brata, to je vec diskutabilno :D sto se tice trudnoca, obe su prosle u savrsenom redu bez lekova i odrzavanja
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »