Komentari za tekst "Trudnice nezaštićene i neomiljene u privatnom sektoru"

Komentara
3
Ostavite komentar
Kod mene direktorka sizofrenicaka koja se nije ostvarila kao majka, otpustila redom sve majke i porodilje... Beograd, 21. vek... zalosno gde zivimo!!!
Mene su kod notara, kad sam otisla da overim neki dokument sa 3 mesecnom bebom zene prozvale preko reda, da bi neka druga njihova koleginica (mozda je ona notar, stvarno ne znam) pocela da vice kako nije dozvoljeno da se deca uvode u njihove prostorije. Da sam kuce dovela verujem da bi bolje reagovala.
Ne samo u privatnom sektoru. Meni je u javnoj instituciji, na trudničkom bolovanju, stigao aneks gde me spuštaju na niže radno mesto, sa 30 hiljada dinara manjom platom. Jer je šef kivan što sam ostala u drugom stanju. Naravno, to u aneksu ne stoji. I kako da se oseća žena tada, kada čeka sa svojim suprugom prvo dete, žena koja je svoj posao marljivo radila, stavljala ga na prvo mesto, zadatke odrađivala profesionalno i u roku, bez ikakvih uloženih žalbi na rad? Kako? Poraženo. Kažnjeno što ostvaruje najprirodniju stvar na svetu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »