Komentari za tekst "Bebac odgovara ministarki: Prestanite da se sramotite!"

Komentara
34
Ostavite komentar
Postovane dame,
Ministarkino zalaganje za pojacan savetovalisni rad o znanju o stetnosti abortusa je pogrešno interpretiran. Naravno, da je pravo žene da odlucuje o abortusu. Treba država da intenzivira sve načine pravilne edukacije.
Nikada veroispovednike nisu predlagali za edukatore ali je civilni sektor i svako ko je dobronameran dobro došao u pronatalitetne aktivnosti.
Bravoo...i neka mi neko molim vas objasni foru " za trudnice besplatan prevoz a za porodilje sa bebama ne"?
Meni stvarno nije jasno da li oni zaista ne shvataju problem ili ga zaista ne vide?! Nakon trnovitog puta punog neizvesnosti napokon sam rodila zdravo dete i sada kada treba da krenem da radim nema ko da mi ga čuva! Radim po smenama kao i moj suprug.jasle imam samo pre podne (na papiru do pet ali u suštini samo do dva-tako je u manjim mestima-tuga)baku deku servis nemam a bebisiterku ne mogu naći za tako malo dete jer sve bi čuvale veću decu.inače to bi koštalo nekih 20 000.
Strašno! Neka se poveća briga o deci pa će se ona i više rađati ne trebaju nam duhovnici već vrtići i veća briga o deci! Da ne spominjem cene bebi opreme i hrane...dobro da još neko i rađa!!!
Hahaha Bebac konstantno objavljuje samo pohvale :) odlicni ste, kaskate za dotičnom, bravo :D
Bravoooo za admin tim portala "Bebac"!!
Trudnicama nije lako, po treci put se licno uveravam. Ali svaka zena koja se odluci na abortus mora da zna da ubija sopstveno dete! Ne pratim ministarku, ni njen rad ali ovaj tekst je neprofesionalan. Svestenici, kao I drugi koji budu ukljuceni, sigurno mogu da pomognu u savetovanju buducih majki odn. roditelja.
Bravo!
bravo!
Bravo.
Veliko BRAVO
Mene samo interesuje da li će taj isti savet da pomogne budućim roditeljima da se zaposle, da imaju redovna primanja, da bebi oprema ne košta ko da kupuješ svemirski brod, da se deci obezbedi upis u vrtić, da imaju normalno školovanje, nek se povećaju kazne za silovanja, nek se ministarka raspita koliko košta kutija antibebi pilula, ili pakovanje durex kondoma. . . Ako neko želi razgovor sa sveštenikom o trudnoći ima crkvu pa nek izvoli na razgovor. Da li ministarka zna da i kod nas ima ateista? Mislim da nikog iz vlade nije briga zašto se godišnje izvrši 200 000 abortusa. Verovatno zato što svi grcamo u dugovima i jedva sastavljamo kraj sa krajem a oni samo izmišljaju radna mesta i diriguju šta mi da radimo. Bruka i sramota
Jelena, 1000 pluseva bih vam dala 😉
bravo!
E neka ste joj rekli!
"Gospodja Ministarka" -original
Bravo!
Uredu je to da žena sama odlučuje da li će da rađa ili neće, ali sam zaista protivnik neodgovornosti i uzimanja malenog nedužnog života kao grešku, omašku koja se može tek tako izbrisati sa lica zemlje. Deca su čista, nevina i bespomoćna bića koja uvek donesu radost ako ih gajimo sa ljubavlju.
Slažem se. Takođe sam protivnik abortusa, ali sam takođe i protiv toga da deca rađaju decu ili da se roditelji prisiljavaju da prave decu - socijalne slučajeve i sami to postaju. Dakle ova ministarka je malo pobrkala lončiće, pa bi da umesto uzroka, leči simptome. A uzrok se ne može izlečiti borbom protiv abortusa, već time što će mladi imati seksualno obrazovanje i dostupnu kontracepciju, a bračni parovi bolje materijalne uslove i svest o planiranju porodice.
Lajk!
Ili bolje kažite ženama da koriste zaštitu! Abortus nije kontracepcija!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »