Komentari za tekst "Drage babice srećan vam vaš dan"

Komentara
6
Ostavite komentar
Babica Mirjana Voratovic iz Betanije. Veliko Vam hvala i srecan Vam Vaš dan :) :*
Moram da dodam na vase komentare, da sam imala stvarno dobru babicu na porodjaju ceo dan je bila uz mene jer sam bila na indukciji ,jedno predivno stvorenje. Mada iskreno ceo tim babica koje sam upoznala tokom porodjaja i oporavka su me odusevile jer iskreno nisam ocekivala da ce neko toliko sa se trudi oko mene, bas mi je drago da jos uvek postoje oni koji rade poso iz ljubavi. Ne mogu da vam opišem osecaj kada je zena dosla u moju sobu da vidi kako sam iako je ne znam prvi put sam je videla u porodjajnoj sali, iako sam na kraju morala na carski i svasta nesto prosla tokom porodjaja imala sam srece sto sam imala najbolju doktorku i najbolje babice i sestre ,nemam reci. Hvala im od srca jer moj porođaj iako nije bio lak pamtim po najvećem poklonu mojoj princezi i po stvarno prijatnom osoblju. Krusevac :-)
Babica Ana iz KBC Zemun je predivna! Sve pohvale i hvala 😙
Divneee moje, predivne babice iz Šapca, hvala vam što ste takve kakve ste i što mi je toliko prijatno bilo svo vreme sa vama💖💖💖💖💖😚😚😚
Drage babice Daliborka i Vesna iz Betanije, ne secam se vasih prezimena, ali vasu podrsku cu pamtiti ceo zivot! Imam dve divne devojcice, hvala vam!
Vesna Duric je i mene porodila!Jedno divno i plemenito stvorenje,zahvalna sam joj do neba!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »