Komentari za tekst "Šta sam sve prećutala ćerki kad mi je rekla da želi biti majka"

Komentara
29
Ostavite komentar
Čitam i plačem ko kiša. Zašto plačem - ne znam, ali me toliko dirnulo, da prosto ne vjerujem. Imam kćerku od 9 mjeseci, rodila sam sa 21. godinu. Život mi je bio pakao i sada je, samo što mi više ništa nije bitno osim da je moj andjeo zdrav, srećan i zadovoljan. Biti roditelj, a prvenstveno majka (u pravom značenju) nije lako. Pogotovo ako nemaš ničiju pomoć, ali da je čarobno - jeste. I da vrijeme mogu vratiti još 100 puta uvijek bih isto uradila. Toliko je dobrote, radosti, nevinosti i čistoće u ta dva mala, krupna oka da te jednostavno baci daleko od odvratne stvarnosti. DJECA SU UKRAS SVIJETA!
Tako je.Ja imam 41 god. i devojcicu 10meseci.I zaista me.svaka nesreca deteta mnogo boli i zelim da zivim da bih bila uz nju.Ja nemam roditelje i svi.oko nje imamo po 40tak.Baka joj ima 65.I razmisljam.da rodim jis jedno samo da ona ne bi bila sama.A strah me je jer i ovo sama guram jer muz stalno radi.I ja uskoro na.posao ali svim silama se trudim da to produzim.Oni su ono nase.izvorno.I mi treba da se ugledamo na njih.Ljubav moja 💖💖💖
Kakva patetika.
Kakva bezosjećajnost!
Predivno. Moj najveci uspeh u zivotu! Moja devojcica
Divan tekst! Poneka suza. Roditeljstvo je najdivnija i najodgovornija uloga u zivotu! I nezamenljiva! Nemoguce je recima objasniti! Svaki bol od porodjaja se zaboravlja za minut kad ti tvoj svet stave na grudi.
Rasplaka me...citajuci ovaj tekst proslo mi je kroz glavu sve o cemu svaki dan razmisljam,pitanja koja mi padaju na pamet,i suze koje me guse svako jutro kada svojoj devojcici (9 meseci) kazem 'Cao Valentina, ide mama na posao'...smejuci se i masuci joj a hocu da puknem.Rodila bih je jos 100 puta bez razmisljanja!Sada znam koliko je zivot pre nje bio ustvari dosadan iako nisam tako mislila ranije.
Ni malo ne treba da cudi poplava egocentrizma, davljenje u porocima svih vrsta, kako bi se zavaralo i zivotu poturio kakav takav smisao. Preplavljenost ovakvim ispraznim tekstovima za nedorasle debile samo.povevava eroziju svih vrednosti.
Sram vas bilo zbog plitkih tekstova a la razmisljanja jedne polusvesne zene
Kako biste vi opisali majcinstvo?
Možda tekst jeste malo plitak i patetičan,ali svejedno je lep, a da nisi tako zafrustrirana ne bi ti smetao.
Pojasnila bi ona, da i sama zna sta je htela da kaze.
Nemajko
Ajd sad pojasnite sta ste hteli da kazete.
predivno......i istinito! Nista na ovom svijetu zenu nemoze promjeniti kao majcinstvo. To je najljepsi dar😊 i svaka ova rijec iz teksta je tacna. I slazem se da je bolje precutati jer treba to sam dozivjeti☺
divno, krenule mi suze kolika je ovo istina ..... živele majke :-)
divno napisano svaka cast!!!
prelijepo napisano i u svakoj rijeci sam mogla da se prepoznam, bolje receno svoje osjecaje 😓
Imam cerku od 4godine i pre nedelju dana dobila sam jos jednu istinit tekst zaista.Ponekad se pitam da li cu muzu postati ruzna jer sam poprilicno zaboravila na sebe ali kad sam preksinoc videla sa koliko bola i ponosa gleda moj rez od carskog shvatila sam da nije sve u lepom izgledu i zaista ti oziljci su nam naj vredniji pehar i nerviraju me mnogi kad mi svaki cas govore mazi strije ostace ti.Zar je to naj bitnije?Radije to vreme mackam moje princezice mazim ih i igram se sa njima brzo ce porasti i necu imati to zadovoljstvo.Mnogo vise vrednujem zivot od kako sam majka
Neverovatno...meni suze krenule..ne jedna, dve, vec vise... Divne reci, pokusala je ova majka da nam objasni sta znaci biti majka...I ono najlepse "Nikada se neces pokajati."
Cekamo bebana i brojimo dane, nedelje :) ni malo se ne kajem zbog svojih godina..htela sam to, ne izlaske i ludovanje...
Ne plase ni mene nespavanja, rezovi, prvi dani...ni karijera koju sam trenutno stopirala, ni to sto necu imati vremena ni za sta...Plasi me hocu li biti prava majka, hocu li uspeti da napravim od njega coveka.
Ne.brini...on je vec covek.Samo treba podrzati pozitivno.Ljubav je odgovor. 💖
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »