Komentari za tekst "Istina o MMR vakcini i vakcinaciji"

Komentara
8
Ostavite komentar
jesu li pozvani roditelji dece ostecene vakcinama?
Boze, placenickih lazova pun mi je kufer.
Gde je dokaz Jelena da je isti broj vakcinisane i nevakcinisane dece sa autizmom? Gde je studija? Dajte nam link. Kod nas ne postoji tačan statističke podatak koliko je dece sa autizmom, prvo to. Mi i jesmo trezveni i zato se i informisemo o vakcinama, najlakše je citati stvari pod tepih i reci da su ti roditelji paranoična i da krive vakcine za sve. Plačite diplomu macku o rep!
Svaka vakcina izaziva atak na mozak. Imate bilion istrazivanja na tu temu, ako znate engleski i ako vas zanima. Npr Pub med. Tako da svaka moze da izazove autizam, bas svaka!!!
Milice, igrom slucaja sam psiholog koji radi sa djecom sa autizmom, jako puno djece. Tuga tih roditelja je prevelika, ali im nista ne pomazu price da se autizam javlja posle vakcine. Medju tom djecom je isti procenat onih koja su vakcinisana MMR-om i koja nisu. Sklonost kao autizmu se vidi mnogo prije nego sto dijete primi vakcinu, samo sto je odredjenim roditeljima lakse da krive spoljni faktor nego genetiku. I ja ih razumijem, nije im lako. Ali zato mi ostali, trezveni ljudi, treba da sagledamo situaciju i da ne sirimo vise paniku.
Da li Vi Jelena znate roditelje dece cija su deca nakon dobijanja MMR vakcine dobila autizam?
Miljana, da li biste nam mogli objasniti koja ste naucna ispitivanja vrsili da biste mogli sa tvrdite da su lazovi? Sta Vas navodi da vise vjerujete Jeleni Karleusi i nekim blogerima nego eminentnim ljekarima i imunolozima? Da li znate koliko je bolesti iskorijenjeno vakcinama i koliko je zivota spaseno?
Odlično.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »