Komentari za tekst "Male boginje - šta je sve važno da znate?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Meni samo nije jasno zasto se roditeljima ostavlja sloboda da biraju da li ce da vaksinisu ili ne svoje dete?! I evo sta se desi kada se pojave nevakcinisani ...I gospodja sa nadimkom rinama, mnogo pametna! Sad smo svi morali da prelezimo sve te zarazne bolesti?! Ko kaze? Bile su to samo tzv.ovce boginje, neko je tek imao zauske I to je sve! Pa nas su vakcinisali I nisu pitali hoces, neces.
Ne objavljujte kontradiktorne i glupe objave naisane od strane pordane drzave i farmakomafije.Ovo nista nije istina,Morbili nisu opasni,preleze se kao i varicele i zauske i sve decije bolesti i treba da se preleze dok su deca ,ne zovu se dzabe tako.Umire se i od varicela i od upale pluca ako je osetljiva osoba sa losim imunitetom ili hronicnim bolestima i ti osobama je sve rizik cak i bolesti za koje nema vakcina npr varicele(mada i to ce da smisle uskoro da uzmu lovu).Svi do 1970 su prelezali sve to i imaju dozivotni imunitet a samo mi mladji smo debili vakcinisani i nemamo dozivotni imunitet i jos smo sad i nagrabusili ako ih prelezimo ovako stariji a sa kompromitovanim imunitetom zbog vakcine u detinjstvu!!!!
Ako nisu prelezali i ako deca imaju, naravno da mogu. Ako su prelezali, imaju dozivotni imunitet, a imunitet ima i beba dok je u stomaku majke koja je prelezala. Svakako, svi koji su vakcinisani bolje podnose simptome. Pozdrav.
Da li trudnice mogu da se razbole od dece koja nisu vakcinisana? Pozdrav
Ne mogu od nevakcinisanih jer oni nemaju virus u sebi.
Mogu od vakcinisanih koji su primili virus sa vakcinom.
Pre ce od vakcinisane dece koja su sveze pelcovana mmr-om.
Svako može da se razboli,samo je klinička slika drugačija kod vakcinisanih i nevakcinisanih.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »