Komentari za tekst "Nije lako biti zimska trudnica - ovi saveti mogu vam pomoći"

Komentara
14
Ostavite komentar
Dve trudnoce leto i evo treca zima, i jedno i drugo ima prednosti i mane, trenutno kazem da leti bar čarape nisam morala da obuvam :). Svakako sve to prodje i kad bebice stignu nije vise ni bitno sta je bilo.
Bila sam trudna i u zimskom i u ljetnom periodu. U sustini ne znam sta je bilo gore, ljeti nenormalne vrucine, oticanje, znojenje ili zimi hodati po snijegu i ledu i paziti gdje cu stati da se ne okliznem
Prva trudnoca kud u zimu, porodila se u februaru, kud sam bila + 38kg.
Druga trudnoca trajala od pocetka godine do kraja avgusta. 6x lakse sam podnela i zimu i onih 38kg nego celo prolece i leto. Izlazila sam iz stana samo kad moram ili tek uvece kad ne peče Sunce, na kontrole bas koliko sam morala a u stanu sam stalno bila u gacama i potkosulji. Bez grudnjaka, naravno. I da, druga trudnoca samo 15 kg+ a MNOGO teze sam je podnela zbog vrucine.
Udobna odeca, kako to lepo zvuci. Samo sto sve sto ti se svidi prave do xl a ja nosim xxxl ! Sve puca na meni. Nema vise ni broj da nadjes nego nosis sta stignes. Kazu hrani se zdravo, hocu ja, al sta ako sve sto pojedes zdravo povratis i u 9.mes. trudnoce i kad jedes sve drugo nezdravo ti je ok. Kazu prosetaj, a obuvanje je nemoguca misija, napolju led, a dok docekas muza sa posla da te proseta mrak je uveliko pao.. Ovaj tekst je nekom realnost a nekom bajka ! Jedva cekam da se porodim !
Sve to stoji, ali mi vise odgovara ova zima u podmakloj trudnoci, nego u prethodne dve trudnoce leto....
Joj slucajno minus, izvini. Htela sam plus, ja sam se porodila 10.8.ove godine, uzas zivi koja vrucina... Tada sam sanjala da je zima, pa makar ne izlazila iz stana... Kada se setim onih kontroli i trckaranja i briseva po onoj vrucini, uzas... Mada, trudnoca je zaista posebno stanje, nekome prija vise leto, nekome zima itd... U svakom slicaju, sve se izdrzi, kada dodje mali andjeo, ne razmisljamo o vremenu uopste🤗
Kako divno napisan tekst, da li je tako i u realnosti? Termin mi je za par nedelja, ne izlazi mi se iz kuće 😥😥😥😥
Jeste nezgodno jer je klizavo pa je setnja dosta rizična a što se tiče hladnoce meni iskreno više prija nego letnjih 35 sa stomakom do zuba :-) Mada sada kada imam dete a trudna sam 7mi mesec izlazak napolje je prava procedura dok obucem dete starije pa sebe pa pazi da se dete ne oklizne pazi na sebe i plus još kese iz prodavnice :-) Ali sve je to zanimljivo samo neka smo zdravo i nek se rađaju bebe
Tacno tako,bas sam i ja to napisala😊
Sve je to idealno, a sta sa trudnicama koje moraju da rade, posebno u zatvorebim prostorijama, sa mnogo dece i mnogo ljudi, nekad cak i po 10 , 11 sati.. kako se sacuvati..
Znam kako ti je. Ja radim u apoteci u smenama od 08-19h... nista gore kad ujutru ustajes iz kreveta i kreces ...
I zima je carobna, setnja na cistom vazduhu, hodanje po snegu, zašto je preživljavati samo izbegavajte led... Kada stigne prolece setajte svoj stomacic u haljinicama :=)
Bolje pitanje kako preziveti leto u trudnoci :-)
U pravu si! Meni je ovo druga trudnoca i opet cu celo leto biti trudna! Cini mi se da je malo teze😔
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »