Komentari za tekst "Mleko vakcinisanih majki sadrži antitela"

Komentara
10
Ostavite komentar
Fajzer. Obe doze primila.
Ja sam se vakcinisala pre mesec dana sa AstraZenika vakcinom. Doktor mi je potvrdio da je vakcina ok za trudnice I dojilje. Nije bilo nikakvih problema a drugi vakcinu I do 3 meseca mogu cekati.
Mene kao dojilju su odbili za vakcinu (AstraZeneka je bila u pitanju)
A mene nisu, primila sam AstraZeneca vakcinu. 🤔
Kao trudnica se sigurno ne bih usudila da se vakcinisem, ali kao dojilja ozbiljno razmisljam. Ima li neka mama koja doji da se vakcinisala i ako ima koju je vakcinu birala?
Vakcinisala sam se pre nekoliko dana,izabrala sam pfizer. Dojim bebu od 40 dana, nikakvih problema (burne reakcije organizma, temperatura, smanjenje kolicine mleka i sl) nisam imala, i za sada (a verujem da ce tako i ostati) je sve u najboljem redu.
Ja sam se vakcinisala pre 10ak dana AstraZeneca vakcinom, dojim bebu od 9 meseci. Nije bilo nikakvih problema ni za mene ni za bebu za sada, niti zaista ocekujem da ce ih biti. Inace se ne bih ni vakcinisala, jasno... :)
Rekla sam da dojim i da sam svesna rizika i dobrobiti vakcine i da zelim na svoju odgovornost to da uradim i nisu mi pravili problem.
ja se takodje razmisljam o kineskoj vakcini jer je ona najslicnija vakcini protiv gripa koja je dozvoljena za trudnice i dojilje

ja sam isla na sajam u subotu da se vakcinisem i dr me je odbio jel dojim bebe,i rekao mi da su dobili striktno naredjenje,trudnice,dojilje nikako vakcina jer imaju kontraindikacije na bebu.Kad prestanem da dojim onda mogu odmah da se vakcinisem,u pitanju je bila kineska vakcina
Ja dojimni vakcinisala sam se ruskom vakcinom prva doza. Greskom doduse, nisam znala da ne sme. Nastavila sam da dojim, nikakvih problema nije bilo, ali da li ce, to sad niko ne zna. Za drugu dozu neznam sta da radim da oi da orekidamo dojenje ili da peskocim.
Kolioo pratim mRna vakcine se preporucuju i trudnicama i dojiljama koje su prioritetne grupe ( zapposleni u zdravstvi i sl) ali var su ispitane, tako da to mozda nije los izbor za dojenje. a i szo ih preporucuje i za dojenje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »