Komentari za tekst "Ovako zaista izgleda stomak posle porođaja (FOTO)"

Komentara
12
Ostavite komentar
Zdravo zenice mene zanima da li postoji neki efikasan preparat protiv strija. Hvala ❤️
Ne bih se slozila da svaciji stomak izgleda tako. Verujem da zavisi od tipa koze, od toga da li su redovno korisceni melemi, koliko je dobijemo kilograma tokom trudnoce itd. Ukoliko se vodi racuna, stomak moze izgledati gotovo isto kao pre trudnoce. Rodila sam decaka 3600 pre 3 meseca i stomak mi je skoro isti kao ranije. Naglasak na skoro, jer trbusnjaci jos nisu u stanju u kom su bili pre.
Jel vam mekan onako da upadaju prsti? Meni jeste a nosim steznik 😣
Moj je isti kao i sa ovih slika :-)
I obozavam ga!
Pa ako jedeš kao stoka u trudnoći takav ćeš i imati stomak. Ja sam iz porodilista izašla sa 2kg više nego pre trudnoće a sin mi je bio težak 3200gr.Dva kg viška su spala posle mesec dana. Najgore od svega je što se žene opuste pa jedu po babski za dvoje. Svaki dan sam stomak mazala melemom protiv strija i ni jedne jedine nemam.
A ma nema ni to veze.... Meni je poslije poroda ostalo 4 kile više nego kad san ostala trudna, ali mi je trbuh užasno mlohav i nekako se ' preklopio', a nemam strije na njemu, a doslovce se nićim nisam mazala jer sam povraćala cijelu trudnoću i nije me bilo briga.... Cura koja je bila sa mnom je imala samo trbuh a raspucala se ko dinja, užas, a mazala se non-stop.
Moj izgleda bas kao kod zenice sa blizancima samo sto sam ja jos krupnija, ja 180cm,sa 80kg na 115,dve bebe od po 3kg pa nemogu plocice da imam
E sad pa nije svaciji stomak takav,ne plasite buduce mame
Vala ni moj ne izgleda tako!
"???" izgleda normalno sto?
A kako to izgleda?
Moj ne izgleda tako
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »