Komentari za tekst "VIDEO: Ljubav od koje nema jače"

Komentara
17
Ostavite komentar
Diiivno.. tako je i moj Kosta plakao. Kako ga stave u krevetic,on u vrisak,sestra ga vrati meni na grudi,on cuti.. i tako smo dva sata nadzora proveli zagrljeni u boksu za porodjaje.
Prelijepo 💕.. Ništa ljepše. Djeca su najljepši dar od Boga.
DiiivnO
Dusa malenaaa
Krenula mi suza :')
srce malo preslatko!♡♥
Ne mogu da vjerujem da zena nema emocije. Ni najmanji osmjeh. Sem nedostatka njene reakcije video je divan
Prosla sam kroz porodjaj koji
je krenuo normalno, i kada je bebina glava skoro izasla vani doslo je do komplikacija u kojima su dijete bukvalno gurnuli nazad pa me poslali na hitni carski. to je sve jako dugo trajalo i bila sam u soku ali kada sam ugledala tu malu bebu nisam se mogla prestati smijati jer je to najveca sreca u zivotu. Zato ne mogu da shvatim njem hladan izraz lica.
zeni je radjen carski rez. mislim da je pod anestezijom i dalje...
Verujem da je i sama zena u soku. Mozda je porodjaj dugo trajao, pa je zena iscrpljena,... Svasta prolazi zeni kroz glavu u tom momentu.
Kako je samo lako suditi kad nismo u tudjoj kozi.. Da li mozda znash kroz shta je zena proshla, kako se oseca ili koja je njena pricha? Ne postoji majka kojoj ovi trenuci nisu najlepshi i ujedno najstrashniji na svetu.. A to kako cemo reagovati na njih je jako individualno. A ovakav komentar govori o tvom pogledu na svet, na ono shto ti vidish u ovom videu..
Srećica mala :-) ♥
😍💟💞
♥♥♥
❤❤❤
Kao i moj beban. Čini mi se da još uvek, a napunio je dva meseca, ima traumu od odvajanja prilikom porođaja. Kada su nas drugi dan posle porođaja stavili u baby friendly sobu nije hteo da se odvoji od mene 5 sati. Nije sikio non stop, već je hteo da se mazi i ljubi. I danas najbolje i najduže spava kada me oseti kraj sebe.
Joj dusa medena❤️
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »