Komentari za tekst "Sve prednosti orgazma u trudnoći"

Komentara
9
Ostavite komentar
Pored svega sto me snaslo u trudnoci ne da mi sex ne pada napamet.....

:-( i posle porodjaja duze vreme
Meni nije prijalo. Jako mi je bio neprijatan osecaj grcenja materice..mozda i od brige podsvesne da se nesto ne desi. A ni moj partner nije bas zainteresovan za sex u trudnoci.
Redovno doživljavam orgazam sa suprugom, medjutim, jednom prilikom u trudnoći sam osetila tako intezivan dubok dugotrajan orgazam da je to neopisivo, nikada više nisam sličan doživela
Moj partner nije mogao da zamisli sex u trudnoci a ja sam imala neopisivu zelju za istim!Bezao je i od preteranog mazenja,da budem iskrena...nije bio pazljiv sa te strane zato sad kad sam se porodila nas odnos je ozbiljno poljuljan.Blago zenama koje su mazene u trudnoci i koje su intimne sa svojim partnerima...ja sam se osecala jaaakooo usamljenom u trudnoci.Sad vise nisam sama,imam svog andjela,svoju devojcicu.Na njega vise ne racunam.
Pa kakvo je to muško? Moj gori nego prije, za vratom me nosa, mazi i pazi. Nekad mi zasmeta, ali hvala Bogu da je tako. Da me zanemari, našla bih mu zamjenu iste sekunde.
Nama je doktor zabranio da imamo odnose,jer sam imala problema u trudnoci...ali moj muz se ne seti nekad ni da me poljubi a kamo li da me zagrli...bas sam i ja usamljena u trudnoci... :-(
I ja imam taj problem.. Ali se nadam da ce se sve vratiti u normalu posle porodjaja.. :)
Uzas..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »