Komentari za tekst "Najsmešniji biseri tata"

Komentara
52
Ostavite komentar
Jel se porodio tvoj muz ili ti? Ima 1000 oceva I muzeva I briznijih od tvog al ne znacu ako nesto lupe da su manje vredni ili neodgovorni. Jednostavno su takvi. I moj meni pomaze I radi sve I deca ga vise vole nego mene jer se igra I glupira sa njima sto ne znaci da je neodgovoran. Kakvo li derinjstvo imaju tvoja deca sa vama ozbiljnima I zadrtima. Vec vidim ti pijes pivo I drzis noge na stolu a on doji bebu. Super tatica
Morao sam da odgovorim. :)

Zapravo, supruga je recimo dve noci nedeljno ostavljala mleko pumpicom za celu noc, pa bi spavala dok bi ja ustajao oba puta i hranio malog flasicama sam. Tako smo mogli ponekad oboje da se naspavamo prakticno od 8 uvece do 10 ujutru.
Svima smesno, meni zalosno... To su sve potpuno normalne stvari koje bi svi trebali da budu u stanju da rade. Iskreno, ne mogu da se nasmejem jer neko ne zna sta je vitamin c, jer se nekome gadi da obrise/opere rodjeno dete, jer su operisani od zivota i pate od tipicnog sindroma muskarca operisanog od zivota kojem je lakse da kaze "to je zenin posao" i ukljuci tv da gleda fudbal.

Ja sam u svakom momentu uzivao, svakom kupanju, svakom menjanju pelena, brisanju guzice, kupovanju stvari u apoteci, svemu sto ima veze sa bebom/detetom i sve sam to podelio sa svojom zenom, kad je bilo i lepo i tesko, kad se ustajalo nocu, kad su mucili grcevi, bio sam tu i nisam propustio ni jedan momenat zivota mog deteta, sto je od neprocenjive vrednosti po meni. zato ne mislim da je bilo sta posebno smesno vec pre zalosno, a jos gore mi je sto se zene smeju svemu tome i misle da je potpuno u redu i normalno da one jedine treba da znaju sve i same rade oko dece a muzevi budu tute-mute koji zapravo nisu smotani vec im je tako samo lakse da izbegnu ono sto ne bi da urade.

Iznervirao me clanak strasno, a bogami i komentari, ali eto, neko i da hejtuje. ;)
Bilo bi bolje da vas je zena ovako nahvalila. Do tad cu se drzati one "falte me usta, poderacu vas".
Svaka čast!
Sasvim si u pravu i mnogo mi je drago da kažem da je i moj muž takav. Mogla bih bez brige da ostavim kcerkicu našu od sest nedelja sa njim i da znam da bi brinuo o njoj isto kao i ja.
Ali, i da dodam da živimo u svedskoj (ovde sam rodjenja i odrasla) i da je ovde mnogo, mnogo vise očeva ucestvuju u potpunosti u odgajanju dece.
I meni moj muz uglavnom pomaze oko bebe. S tim sto dosta radi,pa cak i kad iscrpljen dodje sa posla,on hoce da je okupa,ili da je nahrani. Duse moje. Mada je i on imao lapsus,trebao je da kupi D3 . A on je to zamenio sa bio gajom. Pa je otisao u apoteku i trazio D3 kapi. Pa su se on i apotekarka lepo ispricali dok on nije ukapirao da su D3 zapravo ampulice. Mislim da mi je rekao da vise ne ide u tu apoteku. 😆😂☺
Svaka cast , ali retki su takvi kao ti ....a i ko zna da li je istina sve sto pises , jer vi muskarci mnogo volite da lazete i da se pravite savrseni , iako niste . Dobro , ovo sto si ti napisao stvarno je normalno , i to bi trebalo svaki otac da radi , ali nece . Nisu bitne greske i tu nista nije smesno , koje se i naboljim majka ma desavaju , bitna je zelja da se pomogne zeni i detetu , jer dete je zajednicko , a ne samo majkino .I greske su onda normalne , i sve je normalno , ako su dvoje ljudi koji imaju dete normalni . Svaka cast svim tatama kooji se trude da urade bilo sta za svoju decu . Moj muz izbegava , jer ima jako odgovoran posao bez radnog vremena , pa mu ne treba i ta odgovornost , ali kad pritegnem , onda mora i tacka .
Svaka cast, a ja moram vama da se pohvalim da je i moj muz takav, i ja sam jedna srecna zena, a mislim daje i vasa.
Definitivno nam treba vise takvih tata
Jer ja to lepo kazem DETE JE NASE, NE SAMO MOJE

Pozdrav
Hvala na pozdravu. :D

Argument da su lapsusi u pitanju bas Vam i drzi vodu. Elem, da se nekome gadi da obrise guzicu svog deteta je nesto potpuno drugo a ne lapsus (ocigledno da i nikada pre to nije uradio jer mu se bacala pegla = verovatno nije ni pelenu promenio u zivotu). Na zalost, nije ni biser...

Vasa situacija jeste zbunjenost i euforija. Zasto? Zato sto je to velika stvar saopstena iznenadno i mozak se prosto nije snasao u sekundi toj. Vecina situacija opisanih u clanku veoma nije takva, cak naprotiv. Ne mogu da zamislim sta je moglo biti iznenadno ili euforicno na salteru apoteke sa listicem papira ispred ociju da bi se neko zbog toga zbunio. Mozda je razmisljao o tome na koga da se kladi kada bude svratio u povratku da baci jedan tiket u kladionici za srecu. :D

Bilo kako bilo, mislim da niste u pravu i pravdate neopravdano, klasicno balkansko ponasanje.

Srdacan pozdrav i Vama. :)
Za svaku pohvalu! Blago vasoj supruzi i vasem detetu/deci. Postoji jedna izreka: "Najveci poklon koji covek moze da da svojoj deci je da voli njihovu mamu." Ovo je jedan divan primer ljubavi i postovanja. Tako bi svaka normalna porodica trebalo da funkcionise.
Pozdrav za Vas,

Mislim da ste temu generalno pogreshno protumachili i da generalizujete. Ne verujem da bi bilo koja mama sa takvim nazovi tatom kakvog Vi opisujete imala vremena da i da se prijavi na ovaj sajt a kamoli napishe komentar. Na zalost ima takvih ali po meni svi biseri ovde su bash to `biseri` i `lapsuzi`. Situcije izazvane zbunjenoshcu, euforijom, radoshcu i svim onim pomeshanim osecanjima koje nam prolaze kroz glavu. Naravno da svako sa IQom iznad 40 zna shta je Vitamin C, samo mu verovatno u tom trenutku prolaze kroz glavu druge stvari (na zalost nekad i ne tako prijatne poput egzistencijalnih jer znamo gde zivimo) pa se zbuni.

Moja prva rechenica na potvrdu trudnoce je bila `ufff dobro je dakle nisam se ugojila mogu da prestanem da se patim i treniram dva puta dnevno sedam dana u nedelji`. Da bi u sledecoj sekundi skakala od srece sa `da li ste sigurni?!! STVARNO?!!!`. I shta to znachi, da cu biti losha mama ili da sam losha osoba ili glupa i neosetljiva? Mislim da ne.
Kada mi je bebac imao 15 dana morao je da ostane u Tirsovoj, a za mene nije bilo mesta. Dok sam se spremala da idemo u posetu, rekla sam suprugu da ih pozove i da pita da li je bebac nahranjen. On je pozvao i ni dobar dan, nego "Da li ste podojili bebe?". Gospodja sa druge strane se uvredila i rekla da oni ne doje bebe, vec ih hrane i da su bebe site. :)
Kada sam se porodila i poslala muza u kupovinu koju sam predhodno ja obavljala. Napisala sam mu da kupi 12kg. merixa. On me zove i pita da li da kupi 12 komada merima sapuna ili mi bas treba 12 kg. sapuna. Kada sam mu rekla da kupi prasak i odakle ti ideja da kupis 12kg. sapuna on mi je odgovorio"Otkud znam dobili smo bebu pa mozda nam treba toliko sapuna".
Vrh :-) :-) :-)
Nasmejala sam se do suza, ubedljivo najveći biser !
Biseri su odlicni.
Posaljem i ja muza posle porodjaja u apoteku da kupi sundjer za bebu ali ne preciziram za sta mi tacno treba. I on me zove iz apoteke sav bitan jer mu apotekarka rekla , "pa bebe se ne kupaju sa sundjerom " reko stvarno? Sundjer mi treba da bi prali bebinu kadicu :)
Hahahhaha. Ne znam sta me vise nasmeja, lapsus ili odovor tate. :DDD
Ako se kaže kupi sunđer za kadicu to znači kadica. Mi muževi ne čitamo misli. Ako se kaže beba a misli se na kadicu tu je žena kriva a ne muž.
Obavezno pogledajte sve bisere.Odavno se nisam ovoliko ismejala.
Ne branim muzeve ali oni ne google-aju samo o trudnoci i bebama.
Bravo za swe mame i tate
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »