Komentari za tekst "VAŽNO: Izmene nedovoljne, Zakon i dalje neće biti na strani roditelja"

Komentara
26
Ostavite komentar
Izvini,ali i ja sam nezaposlena,ali ne zato sto ne zelim da radim vec zato sto ne mogu da se zaposlim. Naravno da smo svesno ostale trudne,ali drzava itekako treba da vodi racuna i o nama,s obzirom da vodi o raznoraznim glupostima,davanje miliona na gondole npr. dok nam se deca lece sms porukama.
Kad bi rađale samo zaposlene, Srbi bi odavno nestali (a i drugi). Suština je u tome da država treba da pomogne i nezaposlenim kao i zaposlenim trudnicama, jer su potrebe i jednih i drugih iste. I zaposlenima država uplaćuje novac, ne uplaćuje im poslodavac, pa tako može da pomogne i nezaposlenim.
Drzava od zaposlenih svaki mesec puni budzet sredstvima za socijalno, zdravstveno, porez i penziono, odatle posle isplacuju ako zatrudnite, odete u penziju, lecite se i sl, to su pare zaposlenih gradjana, a ne drzave, odakle drzavi novac, to ie novac naroda koji im se odbija u vidu doprinosa, razlika izmedju bruto i neto zarade, a posto od nezaposlenih nemaju nista, nista i ne daju, ukratko...
A gde idu te pare zaposlenih muškaraca koji po prirodi stvari ne rađaju? Zaposlenih žena koje ne žele ili ne mogu da rađaju, kome idu pare od onih žena koje rode i posle i dalje plaćaju socijalno i penziono? I muškarcima se odbija isto toliko koliko i ženama, a retko ko ili niko to ne koristi u te svrhe. Suština je da para ima, samo nisu pravilno raspoređene.
A sa mama koje su nezaposlene? Ne vidim da ih iko spominje. Možda nisu mogle da se zaposle, možda poslodavac nije hteo da ih prijavi i još gomila stvari. A njima su takođe te pare potrebne. Možda moraju privatno da vode trudnoću. Niko ništa.
Ma mi nismo važne.. Ionako nas svi osudjuju, taman jos i neki dinar da nam udele, sacuvaj boze... A rommkinja sa buljukom dece na sve strane i svi imaju sovijalna orimanja i kojekakva primanja uz to. Ne smetaju mi romi, nemma nista protiv njih, imam protiv sistema koji je truo i koji nas krade sve i na sve moguce nacine. Raspad...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »