Komentari za tekst "Kad treba da vas zabrine bol u stomaku u trudnoći?"

Komentara
29
Ostavite komentar
Zdravo, ja sam u 7 nedelji trudnoce i imam male bolove u donjem stomaku, pijem utogestan i trudim se da mirujem, nije bas prijatno. Da li je to normalno?
Zdravo, 13 nedelja sam, imam bolove u stomaku, ledjima i neka voda curi kao da sam se upiskila. Da li je to nesto ozbiljno?
Zdravo buduce mame i mame. Imam jedno pitanje. U 17 sam nedelji trudnoce i tokom odnosa malo sam pokrvrvarila. Da li je to nesto opasno po bebi ili je to upitanju neka infekcija ili je upitanju neka promena. Unapred se zahvaljujem. Pozzzz
Ja imam bolove pretezno nocu,u 9 sam nedelji,a bolovi su poceli pre nedelju dana,nisu to neli veliki bolovi al dovoljno da osetim da me boli donji deo stomaka,nemam nikakve simptome preko dana,samo imam bolove nocu,koji traju 10tak min i prestanu.Dugo stojim u toku dana,radim u prodavnici i izbegavam ista tesko da dizem.Mozda to ima veze sa tim?Pomalo me zabrinjava,idem za par dana kod dr pa cemo videti sta ce nam reci.Pozdrav
I meni je ista situacija. Pijem utrogestan. Sta Vam je dr rekla? Ja tek idem ta pet dana na kontrolu.
ja vec dve nedelje imam bol u materici i u krstima. odem kod dr a ona mi kaze prvo da je infekcija i da mi da pijem utrogestan i da mi vag.polygynax i da mi da uradim laboratoriju. ja uradim a ono nema nikakve infekcije pa mi tad kaze da su pripremni bolovi za porodjaj. dodjem opet kod nje posle dva dana i ona mi opet tvrdi ja infekcija. jel zna neko sta je to tacno? jer meni je ovo prva trudnoca a cini mi se da od dr nemam pomoci.
Imam sličan problem, ali niko ne želi ni da me pogleda. Čak dok hodam osećam neko krckanje...
Molarna i vanmatericna trudnoca nisu isto!!
Bas tako.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »